Igen megnyitja, de lementeni nem tudom. Vagyis le tudom html-be, ha megnyitom az alsó framet, de van rajta valami védelem, mert ha le is mentem a teljes oldalt, a mentettet megnyitva csak üres jön be. Kikopizva bemásolva sem megy :(
Nem hiszem, hogy hibas volt a forgatokonyv...
inkabb ugy fogalmaznek, hogy idoben meg nem tartunk ott ill. a sav amit rajzoltal nem annyira parhuzamos inkabb szetnyilo, kitero egyenesek....
Ne felejtsuk el, meg nincsenek uj aljak ill. melypontok, es azt se ha esetleg lesznek ilyenek a kovetkezo par napban, esetleg hetekben....
az sem jelenti azt, hogy nem lesz esetleg false kitores, es lehet, hogy szep lassan kezdik beletenni a sok kis spekit ujbol a shortba...
Nem tudjuk, hogy mi lesz,de 1,22 korul lehet volatilitas...aztan meglatjuk...., persze az is lehet, hogy eloldalazgatunk az 1,22-127-es savban februarig....
meglatjuk...
;)
Ha röviden akarom a lényeget leírni, akkor az történt, hogy részemről érzelem vegyült a helyzetértékelésbe, az objektivitás kárára. Elfogulttá váltam az egyik irány javára érzelmi alapon csak azért, mert az lett volna a nagyobbik mutatvány egy olyan szituációban, amikor egyébként formálódó korrektív szerkezetben gondolkodtam. Azért kell ezzel vigyázni, mert a "megmondtam" jelenség félreviszi a fókuszt elvonva a figyelmet a piactól érkező információktól.
Félreértés ne essék, ez nem azt jelenti, hogy hibás volt a bull forgatókönyv - csupán túlértékeltté vált, érzelmi alapon. Ezért kell csínján bánni a fórumozással, kereskedési szempontból kifejezetten káros.
Egyetértek, igazad van. Tartalom vs. forma problémakör ez - nem mindig találkoznak. Talán azért vagyok elnézőbb - vagy toleránsabb, ahogy tetszik - a környezetemmel, mert sok "Chokito" típusú emberrel volt már dolgom és kialakult egyfajta szűrő, ami igyekszik a tartalomra irányítani a fókuszt. De van az a szint, aminél már nekem sem működik...
Törölt felhasználó2014. 11. 23. 21:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
szerintem felreertettel.....
nem azt mondtam, hogy ne kereskedjen, es azt se ketlem, hogy sikerulhet Gabor-nak, nyereseges kereskedove valni.....
inkabb arra probaltam felhivni a figyelmet, hogy sokkal nehezebb ez az egesz mint amilyenek a tobbseg gondolja, es nem szeretnem ha hiu abrandokba vagna bele ebbe az egeszbe, mert ugye vannak reklamok,valosagshowk,meg filmek...,de az elet kicsit mas....
es ahogy az eletben sem ugy mukodik, hogy hetfon belekezdesz 1 valalkozasban, kedden vannak kisebb problemak,szerdan uj embereket veszel fel, csutortokon kinevezel valakit a ceged elere....pentektol pedig vilagkoruli uton tengeted a napjaid.....
EUR/USD