jo reggelt. Ti hogyan latjatok? Az en olvasatomban megerintettuk a csokkeno trendvonalat, es onnan fordultunk le, bar egyelore nem szignifikansan. De hogy ebbol hogyan tovabb... passz
Mit jelent: Akkor jelenik meg a Marubozu, amikor nincs árnyéka gyertyának, vagyis teljes a gyertya. A gyertya tetején zárt az árfolyam és az alján nyitott vagy fordítva.
A fehér Marubozu azt sugallja, hogy teljes mértékben a bikák uralják a piacot és a medvéknek nyoma sincs.
Nagyon erős bika jelzés és természetesen a fekete Marubozu nagyon erős medve jelzés.
------
jah, 9en valszeg nem kaptam volna, de 10-en simán, mikor 1-2 pipre volt a kiütéstől.
ájjjj de kár, h nem vettem :)
mindegy, most már egészen elégedett vagyok a 12-es vétellel is :DDDD
jaja, gyönyörű szép marubozu napos gyertya lett :DDD
egy az egyben vissza is vették a pénteki esést.
remélem, lesz folytatása, ekkora böszme zöld gyertya csak nem marad magában :)
egyelőre becélzom az 1.2750-et, és aztán meglátjuk. :)
és nem 9 ft, hanem 12, 9-ért sajna nem kaptam :DDDD
ha emlékszel, mondtam neked is, h vegyél :)
ha marad ez az állás, a pénteken 10 ft-ot érő certi hnap 50 ft körül nyit.
ez két nap alatt ötszörözés, krida is büszke lenne rá :DDD
A Béten forexezni? Miért nem nyitsz az Interactivenál egy számlát. Ott van minden kivéve magyar papírokat. Még levelezni se kell, mert elfogadnak minden papírt szkennelve.
figyelni pl figyelem most is, de sokra nem megyek vele...
pl 1.2650-en zárhattam volna egy kört s később újraveszem- de persze nincs árjegyzés ilyenkor ezen a tetves béten.
ennyit nem képesek megoldani, aztán csodálkoznak, h alacsony a forgalom, mert mindenki elmegy innen a **csába.
EUR/USD