ha jól rémlik, 1200-ra adtam be ajánlatot, de csak ennyit kaptam meg, utána meg már nem mertem bővíteni, mikor beesett 1.2501-re.
pedig akkor akciós volt :DDD
9-en benn álltam, de annyiért meg nem kaptam - az kvázi kockázatmentes vétel lett volna.
10-en kellett volna még venni, a fene vigye el... :SS
BE-be nem tudom tenni, ez sajna nem cfd - mi van, ha zárás után esik be?
ez ilyen lutri.
még most egyelőre tartom, remélem, nem esik be.
amennyi elment mostanában az eurusd longokon, még bőven mehet, h nullában legyek :)
ha 1.26-ig felküzdi magát, és épp kegyeskedik nyitva lenni a bét, lehet h egy részét realizálom majd.
olyan veszettül sokat azért még nem ment ma, hogy minden longot zárni akarjak :)
mondjuk én 12-n vettem, de volt, aki 9-en is kapott, abban már szinte rizikó se volt, mert még ha ki is ütik, valszeg a maradványérték is több lett volna ennél :D
hát a bolond az vett 1,25-n, de csak azért mert tudja, hogy bolond a szerencséje :)
de az eddigiek alapján téged a fórumon nem sokan tartanak bolondnak :)))
Számtalanszor szembesülök, azzal a problémával, hogyan fogalmazzak, egyszerűen, közérthetően, mert egy-egy rajzról órákat lehetne mesélni. No nem azoknak akik félszavakból is megértik egymást, akik hasonló gondolatvilágban mozognak, hanem akik nem mélyedtek el oly mélyen az EWT rejtelmeiben.
Bejegyzésemmel megértésemet szerettem volna kifejezni Szarvasvadász ezirányú töprengésével szemben. Mindemellett nem lenézve azokat, akiknek nincs idejük Elliott alapos tanulmányozására, de érdeklődnek iránta.
"Nagyon nehéz röviden és közérthetően írni erről úgy, hogy értelmes, kerek valami legyen a kívülállók számára is.... A gyakorlatban egyszerűbb, mint leírni."
Így van ez! A (jövőbe)látók problémája a vakokkal szemben. :)
EUR/USD