Nekem nagyon egyszerű a történet. Ha elindul felfelé, elkezdem 50-70 pipenként shortolni. előbb utóbb megfordul. Közben kicsikkel elkezdek longolni is, de ott csak 10-20 pipekben gondolkozom. Amikor lefelé indul, 80-100 pipenként elkezdem longolni, és közben zárom a shortokat. most már csak 1 shortom van, long 4 egyenlőre. Így oda-vissza ki tudom venni a teljes mozgás 2-3-szorosát is
A tegnapi FED jkv egy lassú, bizonytalan esést indított be, melynek eredményekép elindultunk a (c) irányába. Jelen pillanatban a 0730-s ellenállás kitart, kérdés meddig. Ha letöri, a céláram 0650 körül első körben. Ha visszaveri, tovább játszhatunk akár hónapokig is az 1.1000-1.0700 között. Egyenlőre váltottam 3 short 3 longról 2 short 4 longra, ha alámegy az előző aljnak, újranyitok shortokat.
"Wave E must not pass through the B-D line, or if it does, by no more than 10% of the length of Wave D."
Szal ha ebből esetleg mégis CT lesz, akkor tuti h. trükkösen, mert az "E" ugyi itt is alászúrt a 'B-D line' alá, de éppen "nem többel, mint 10% of D"... :)
most is utánanéztem, de nem áll össze a dolog... mármint nem a w-x-y hullámok tananyaga nem áll össze, hanem az, ahogy azt itt és most erre az EU szitura kellene/lehetne alkalmazni.
EUR/USD