Vágom, csak fel nem fogom, miért erre pazarolja az idejét, helyette tanulhatna szorgalmasan, hiszen "számára ismeretlen devizapárokkal nem lehet heti 625 dodót keresni".
nem nem... nem értesz. Mivel én nagyon bízom benned, mert hát nagyon jó gifeket szoktál feltenni, ezért biztos jó tréder is vagy, ezért én már most jó korán benyitottam néhány lot eurusd-t 2.84xx célárral, ahogy a nagy tapasztalatoddal ajánlottad is. Azt kérdezem, hogy most akkor hová tegyem a stoppot. 0.75xx nem volna túlságosan lent? Várom hozzáértő válaszod!
Nemtom, szerintem egy idióta hülyegyerek beszabadult a fórumokra, és gondolom igen nagyot szophatott a tőzsdén, mert mostanában minden normális hozzászólást leminuszol.
Höhö. Ahelyett, hogy netán figyelmesen megnézné pár fórumtárs értelmes és érthető ábráját. :)
Érted, jófej? ;) Elli, szintek, indik, meg ilyenek. Nem bonyolult, csak nem kell beleugrani minden m5 mozgásba full tőkével. :o)
irónia nélkül... ha irónia volna, akkor azt úgy írnám. :)
nem mondom h. mindennel egyetértek a chartodon, de az látszik, hogy intenzíven foglalkozol a témával... és ez mindenkinek jó, de legfőképp neked, majd meglátod a későbbiekben. )
EUR/USD