Azért ez nem arról szólt, hogy május óta rá sem néztem a csártra.
39xx-nél be volt kötve a sok apró pozi SL nélkül (mert tudatos csúcsvadászat volt microlotokkal) a megfelelő mennyiségben, utána lefelé trendben szabad volt a pálya, mehetett a dt, a skalp, de csak szigorúan fő trend irányba, itt is SL nélkül. Ezért nem írkálok szívesen, mert ugy sem hiszitek, hogy sl nélkül is lehet priofitos a tréd.
Thurn und taxisgyuszi már többet tud erről.
Ez egyébként már nem arról szól, hogy ki keres többet. Én egészen biztos, hogy megtaláltam a számításomat. A múltkor írtam, s sokan kétségbe vonták a kisvuk topicban a havi 7 számjegyű profitot. Nincs több mondani valóm erről. Egy bizonyos idő után már nem a profit nagysága az elsődleges cél. Fontosabbak a szla egyéb mutatói. Mi akik itt vagyunk rendszeresen, egész biztosan azért is csináljuk ezt, mert kedvünket IS leljük benne.
:)
Végre találtam valakit, aki hasonlóan trédel, mint én.
A 3150-39xx short pozijaim még élnek. 2013. ősztől én már csak shortot kötöttem. Egy fel korri után még lentebb várom, majd ott záródnak.
Itt már csak longot kötök. Igaz van akiknek ez nem tetszik.
:)
Hiszed vagy sem, de én élvezem, hogy nem megyek sehova. Nagyon sokat jártam, amíg dolgoztam és ezt csúnyán meguntam. Persze szórakozni, biciklizni, korizni stb e mellett is lehet. De nagyon szeretem figyelni a chartot, mindig újat tanulok. Lehetne a fórum is sűrűbb, több hozzászólással, vélemény különbséggel, szerintem ezekből is lehetne fejlődni. Meg itt tudsz erről az egészről beszélgetni, amíg mással, ha nem kereskedik, nem lehet.
lehetseges, de ha vki most tartja az 1,30 feletti shortot nagyon nem jart rosszul es nem.kell forumozgatni agyalni chartokat bamulni, lehet menni strandra ,uszni bicajozni stb 😃
Nem vitázni szeretnék, de a ki-be ugrálással a dupláját csináltam , mintha egyszer végig maradtam volna. Azonkívül halálra unnám magam. De Mindenkinek a saját meglátása szerint, mert az a legjobb :)
en nem.nagyon foglalkozok tamasszal, csakis hosszu tavu algoritmussal, ha tavaly majusban algo szerint beleultel 1,39 nel shortba akkor nem jarhattal rosszul, ha most beleulsz longba, tartod par honapig egy evig akkor se hiszem hogy kereshetnel annyit a ki-be ugralassal mint hosszu tavon benyitni a pozit es monitor kikapcs 😃
anno gbpusd nel is tort minden ellenallas hiper eros trend volt. a trend addig tart amig meg nem torik, csak erre jo paran 1,25 nel fognak rajonni
Én azért még levárnám 1.15-1.16-ra mert számításaim szerint gyakorlatilag eddig mindenen ment át, mint kés a vajon, és a következő ellenállás (trendvonal) MN-n 1.1535 körül van
ja igen havi, en kerek elnezest hogy w1 irtam, de ezen jol latszik h letort belole, itt mar csak az a kerdes mennyit megy meg le, a B ponthoz nezve, a minimalis teljesitette akar fordulhatna is ,de nem ez a lenyeg, hanem az hogy honapos,eves tavon ez csuma longos nagyon durva tp vel
EUR/USD