Ma kipróbáltam az aranyat...vétel 2167 eladtam 2173-nál 456 USD-t hozott...Közben inditottam EUR/USD vételt 1.0818-nál ,próbálom lezárni 1.0838-nál a stop 1.0758 -nál van...Elég jó lesz így a hét...
Szia! Éjszaka szállt le a gépünk, most próbálom még összeszedni magam. A héten ilyen utazós programozásban voltam így csak bele-bele kaptam telefonon, s tradelni se tradeltem. Azt láttam szép mozgások voltak, s az ügyesek be is zsákoltak jó néhány pipet.
“Legszebb az egészben, h ez a gyönyörű H4 gyertya “csak” az eddigi esés fibojáig jött vissza. Pipre pontosan. Mint egy “B”. Na ha ezek után nyom egy “C” lesz a szép” ——— Ötös szerkezet lefelé, így hirtelen nézve 1.08 körül a minimum cél, de ha nyúlik…. Gyönyörű hinta.
Betettem egy megbízást 8 órakor 1.0936 eladást...Még nem teljesült,de egyre közelebb van hozzá...A zárást 1.0872-re a stoppot 1.0985-re tettem...Már ma nem várom meg,majd reggel látom...Jó éjt MINDENKINEK!
akkor az long pár kontraktussal :) nem is értem mi történt ezzel a kis dollárocskával, hát ez itteni késő délután behullott 80bpp-t, ami azért nem kevés! és megint nem longoltam 1.0840-ről , mert vártam még csorog lefelé... aham!
Lehet, hogy nem voltam egyértelmű. Akkor mondtam lehetőséget a paritásra, ha a negyed éves gyertya 1,07 alá zár a következő negyed évre. . Azt továbbra is tartom hogy minimálisan a paritás még meg lesz. Mivel éves szint sérültezért én továbbra is 0,8 körülre várom. Korábban leírtam, hogy mi a fő scenario: beleütközünk a lefele jövő Bollinger felső szárába. Ott fogok kereskedni. Addig nekem csak partvonal.
Legszebb az egészben, h ez a gyönyörű H4 gyertya “csak” az eddigi esés fibojáig jött vissza. Pipre pontosan. Mint egy “B”. Na ha ezek után nyom egy “C” lesz a szép.
Hát ez bizony az 1,082 hoz tart. Ha alá zár naposon, akkor tényleg az 1,06 is lehet, de még mindig nem ez a fő változatom. Az 1,077 körüli szintek kemény diónak tűnnek. Ha viszont egy újabb hetes hullám indult lefele, akkor szerintem nem az 1,06 a vége. Továbbra is oldalazás a hónapos savban. Jelenleg a Bollinger közepénél vagyunk. A negyedéves, ha a Bollinger közép alá zár akkor lehet, hogy a következő negyed évben lemegyünk paritásához. Ez valahol 1,07. Ázok már veszelyes vizek.
Lezártam a poziciókat 15 pip nyereséggel...Nem hagytam holnapra...Szerintem nem lesz kamatcsökkentés,akár 1.0752 -ig visszajöhet...Nagy mozgás lesz...Rosszak voltak az inflációs adatok...Jelentősen emelkedik a gáz és az olaj ára a világpiacon...Ez még befolyásoló tényező lehet...Na majd holnap...A háború a dollárt erősíti...
A dolog érdekes, de a FED szerintem követni fogja az EKB t és szép óvatosan kamat csökkentésről fog mesélni. Továbbra is elsődleges forgatókönyv a dollár gyengülés/ oldalazas a következő honapokra. Meglatjuk.
Ma is próbálkozom Inditottam EUR-USD vétel 1.0848 elad 1.0872 stop 1.0791 egy másikat is ez pedig NZD-USD vétel 0.6050 elad 0.6072 stop 0.6001 A pozik nyitva vannak...Holnap érdekesebb nap lesz...
EUR/USD