H4 még felfelé nyomja egy kicsit, hacsak a hírek nem lövik ki lefelé bukik.Nálam 1,237-nél lejebb van az alja(1,2353), de ha 1,2335 alá megy akkor nem tudom hol lesz az alja.de ez is csak egy vélemény.
Törölt felhasználó2014. 12. 12. 11:11
Előzmény:
törölt hozzászólás
mi a mai meló? dollárindexnek kellene még egy kis kinyúló karocska felfelé (alacsonyabb double top), mielőtt folytathatná lefelé. eurusd-ben ez jelenthetné pld. az 1.2370 tesztjét vagy akár annak átmeneti törését is, mielőtt újra elindulna felfelé. (?)
Törölt felhasználó2014. 12. 12. 11:11
Előzmény:
törölt hozzászólás
mi a mai meló? dollárindexnek kellene még egy kis kinyúló karocska felfelé (alacsonyabb double top), mielőtt folytathatná lefelé. eurusd-ben ez jelenthetné pld. az 1.2370 tesztjét vagy akár annak átmeneti törését is, mielőtt újra elindulna felfelé. (?)
EU: a várt forgatókönyv szépen teljesült és még este nyerőben zárult az utolsó pozícióm is.
Azok számára, akiket komolyabban érdekel az elmélet gyakorlati alkalmazása, összefoglaltam a tegnapi élő kereskedést az 5 perces charton, bejelölve, hogy mit mikor tettem és mondtam.
Ilyen EWT alapú dokumentált élő kereskedéseket nagyon nehéz szerezni, ezért "vállalom be" és csinálom élőben néha - azok számára, akik túl vannak már azon, hogy jóslásnak nevezzék az EWT-t és kereskedni szeretnének - akiket komolyan érdekel ez a szakma.
Így működik az elmélet a gyakorlatban, semmi hókusz-pókusz, nincs tuti jövő, pontos forgatókönyvek vannak mindkét irányra, amelyek változhatnak menet közben.
Házi feladat: az elmélet ismeretében ki-ki értékelje ki, mit látott "vadi", miért is működött ennyire pontosan?
Szia szervasvadasz,
tisztelettel megkerdeznem hogy neked tegnap az 1.236os cel hogy jott ki? Nekem az sehogy se jon, viszont a valos 1.237x igen, mint a korrekcio "a" pontja.
En az 1.2496rol lejovot korrektiv szerkezetunek latom, amibol hianyozna meg egy resz, ennek a jelenlegi szintekrol indulva also hangon 1.234x kiterjesztve 1.231x-1.230x kornyekere kellene elmennie, de mindenkeppen uj aljat kene utnie...?
EUR/USD