Én is így gondolom, ahogy Xautista , első long 1.2410, második 1,2378.
Törölt felhasználó2014. 12. 17. 14:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
DE TE is tudod, hogy manapság a nagy fundoknak a rendszerét is robotok irányítják , akik elmennek mindig a stoppjaidért, ha nagy a tét. A hírek is manipuláltak valamilyen mértékben, de nem azért hogy Neked vagy Nekem jó legyen ezért a szokásosEntryket stopokat és take profitokat is más aspektusból kell vizsgálni és ez nem a varázsszámos trédelés és nem is a régi jól bevált stratik, kell egy általad jól bevált és letesztelt elm életet többször is letseztelni, pl.: évente és ha nem pozitív a mérleg, akkor el kell gondolkodni.... ennyi.
Törölt felhasználó2014. 12. 17. 14:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
Már rég lentebb kellene lennie, de nem ez történik és egyre többen nyitnak shortot ilyen-olyan jelekre, amit a chart mutat és nem mentek el a stopokért sem 1.26 felett, ha nagy esés is lesz, amit nem hiszek, mert szvsz. ma jelentik be hogy Yellen körülmények miatt nem lesz kamatemelés, de ugye a funda így is a dodó mellett szól egy kicsit, viszont középtávon nem hagyják azt hogy Te pl: 5 hónapja nyitottál egy f@sza shortot és azt az esetleges nagy esés előtt szépen viszed tovább ... semmilyen kirázás nélkül 1.2 alá :XDD Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan ?
Itt Nekem nagyon bűzlik valami és ennek korrekció szaga van, de inkább több, mint korrekció, ezért várom 1.3 körülre
És ugye Merkel is nyilatkozta, hogy az optimális EURUSD kereszt árfolyam 1.3, ami Mindenkinek jó lenne.... ezért választottam ezt a párt , mert ezekben az extrém mozgásokban, ez a kereszt be lesz szabályozva, de ez szintén csak magánvélemény...
Ne aggódj! MIkor napon belül egy termék tud menni 20% fölött, akkor Mindenki kezdőnek érezheti magát, tök mind1 hogy hány éve kereskedik, esetleg annyi forja van , hogy látva a nagy csapkodásokat, félreáll, de ezt egy kezdő is láthatja, esetleg a helyzet súlyosságát nem érzi át annyira ezért bennmarad a trédben :(
Az alapot arra értem, hogy az USA már kivezette a pénzpumpát, az EU meg még csak most kezdi pumpálni a lóvét. Azt hogy időnként emelkedik 100-200 pipet, az szerintem azért van, mert sokan várják már a korrekciót, és ezért zárják a short pozijaikat. Szerintem előbb éri el az 1.18-at, mint az 1,30-at :)
Az fx pro-tó és més jópár szolgáltató küld Nekem mailt a napon túli nyitott pozíciók százalékos megoszlásáról , amíg lényegesen több a nyitott kontraktus EURUSD sell oldalon (százalékosan), addig nem várnék érdemi esést a keresztben, mivel a fölfele fáj jobban a többségnek, Én olyan 1.27 környékére tenném a szentimentek átfordulását long oldalra , utána jöhet a várt Dupla W vagy esetleg alászúrás , ez a pozícionáltságtól függ majd minél több "birka" stopja fog aktiválódni, annál csúnyább lesz az w.
Korrekcióról addig nem beszélnék, amíg D1-en nem csinál vady egy dupla, vagy egy tripla aljat. Ráadásul a korrekcióhoz azért kell némi alap is, főleg akkorához, amit írtál. Én továbbra is csak shortolom, amíg konkrét jelét nem látom a trend változásának. Ahhoz hogy ez megtörténjen, le kéne mennie 2370-re és ott kéne zárnia naposon. utána emelkedés esetén, és a 2570-2600 tartós áttörése esetén lehet korrekcióról beszélni, de ezzel is óvatosan bánnék, ugyanis szerintem nincs alapja még akorrekciónak
Vastagon long poziból beszélek , de Én is kis csorgást vártam délelőttre , vagy oldalazást, eddig hietetlen erőt mutatott a pár és karakterisztikájából kifolyólag minden emelkedés előtt ilyen becsapós visszacsorgásokat csinál aztán jön a sündisznós pár órás pókpiac.1.23-on van a bázisom, ezért még nyugodtan szemlélem az eseményeket, bár valószínű, hogy a Yellenés előtt csinál egy brutál tüskét lefelé ... aztán kilövés, ezért nem dobok semmit. A megfelelő korrekciós szint számomra és USA számára is az 1.31 könyékén lehet, addig várnám 2.5-3 hónap múlva.... Persze ez a beszéd sok mindent el fog dönteni, középtávon is.azaz Takep rofit 1.3 stop 1,21
hát, reggel zártam, mert ma dolgozni akarok, és nem ezt nézni egész nap. :)
de ahhoz képest, hogy csak két kattintás volt, szép volt így is.
Engem egy dolog érdekel, hogy a trade-jeim végén pozitívban legyek, és végül is, ez teljesült.
EUR/USD