Teljesült a várt scenario. Ha jön még most tovább le, a sárga zónáig normál korrekció lehet az esés, ahonnan az ideális 1.15-ös célzónát az utolsó fel körrel éppen elérné még. Utána valóban nagyobb, 1.12 alá tartó esés indulhat, de ezt majd akkor nézzük meg.
Longok záródtak 1.1441-n(automatikusan)Nyitva 1.1331 és 1.1377- rol. Gondolkodtam, feljebb húzom, mert TP 3 alsó vonala volt nálam+eddig nincs jele, h ez lenne a teteje, de olyan nyögve nyelve jött felfelé inkább leteszem ami van. Utolsó emelkedő trendvonal intakt, emelkedő csatorna egyik rajz szerinti teteje közel( másik rajz szerint meg van hova), várok még újabb beszállító keresek. Font meglepett első körbe nem vártam 1.2585 fölé.
Ez a short is Lofüty.... Meg csak veszélyben se volt az 1.1220... Most pedig a reggeli H4 gyertya egy bull záró/ fordító gyertya lesz... Kiváncsi vagyok csinál egy fej/vall formációt (?)1.1340-50 visszatesztjevel.
Jó ez a short H4 gyertya... de eddig pont az utolsó emelkedés trend vonaláig szúrt le. Ha töri a kkor végre jöhetne egy kis short. Táguló háromszög korrekció (?)... Nekem hiányzik a teteje még, nem volt túl meggyőző a long. az átfedő H4 gyertyák jeleztek, még talán mindig nem trendben mozog, de utána ami jött az nekem kevés. Nagy emelkedő csatorna még sértetlen alsó trendvonalára még nem próbált rá. Szóval lefelé kör(?). Szintek? Meg nem lőttek be semmit.
H4 gyertya formáció támogatja a holnapi folytatást longba. Amcsi adatok délután fél háromkor- meglepő lenne ha jók lennének a munkanélküliségi adatok, így az AKA gyújthat. Fonton sokkal egyértelműbb volt a mai nap igaz a fontos szintek ott is holnapra maradtak. Itt van már divergencia RSI-N.
EUR/USD