Fontnál most milyen szintek TP- játszanak short illetve long irányba...max napos TF? Tudom nincs ember aki megmondja ha azskad meddig szakd de mégis...?
Ha kiélesedik a helyzet,akkor mint már régebben írtam a hard brexitre játszva ,fonttal együtt beszakadhat az euró is. Önmagában az,hogy túladott vagy túlvett valami még nem jelent automatikus fordulást is. Nem számítok hard bexitre,de azt nem zárnám ki,hogy egy beszakadás utáni visszapattanásból fog elmenni long irányba a fonttal együtt.
Az már vagy 3 napja szinte ugyanígy áll, hetesen meg nyitva van még a kacsacsőr jócskán lefelé. Nekem olyan blődség jött ki fordulásra, hogy magam sem hiszem (1.112x) Valóban fordulófélben van, de az nem azt jelenti hogy most azonnal... Szerintem kb ugyanaz lesz a forgatókönyv, mint két hete, egyszer csak megpattan. De ha töri 1.1180-at, akkor várhatjuk egy darabig hogy longos legyen...
Amíg DX nem éri el a 97,2x-et, addig EURUSD nagy valószínűséggel esni fog. Ezt követően jöhet valami féle fordulat vagy visszahúzódás vagy oldalazás. Nálam DX egyre bull-osabb, 99,2-100 tartományig simán elmehet pár héten belül.
Tudom, hovy jobban értessz hozzá, de hol látod a túladottságot? Mert nem hogy naposon, de még óráson is rettentően messze van (nálam) a túladottságtól...
havi szintnek alá zárt,így jöhet 1.09 tesztje a következő hónapokban,a mostaniban mivel naposon már túladott,így 1.138 környéki havi vissza tesztre számítok.
EUR/USD