Igen, ez valóban így van, de szerintem most kb ez lesz az uniós választásokig. Ez eurusd is vicc... Az elmúlt 3 hétbe mondjuk nem is nagyon volt időm minden pillanatot figyelni, de egyszer se szúrt bele az általam beállított értékbe...
GBP keresztek(USD, JPY , CHF)hírre csináltak a egy spikeot ....de arra vigyáztak h mindehol a kezdő null korrekciós szint alatt maradjon. Gondolom ha nem tetszik amit a May mond négy után akkor innen lehet új lendületet venni a short hoz. Pedig a hírektől függetlenül ami most ugye utópia egy technikai korrekció már nagyon beleférne.
Sziasztok! Nem vagyok aktív fórumozó, csak olvasni szoktam a hozzászólásokat. Tudnátok írni egy-két olyan külföldi oldalt, ahol elemzéseket lehet olvasni? Előre is nagyon köszönöm. Illetve még egy kérdés: Nagyjából a következő időszakban merre várható az EUR/USD pár? Mit gondoltok?
Ameddig ekkora a swap különbség, jól gondolom, hogy inkább lefelé irányul? Bár a januári Elliot előrejelzés szerint nagy dollárgyengülés várható erre az évre...
1.123 körül momentumos gyorsuló esést láttunk lassulás helyett (elvetve a korrekciót) és egészen 1.1111-ig esett. Az alj óta formálódó szerkezet jelenleg tekinthető befejezetlen ABC alakzatnak (vagy 12345-ből 123-nak), amely a B (2) vagy esetleg már a C (3) ágát építi 1.129 körüli célárral (3 esetén 1.1324 fölötti). A short határ és egyúttal kritikus kulcsszint 1.1324 jelenleg. Törése esetén nyílik az ajtó a további emelkedés előtt, alatta lefordulva viszont új aljra tartó esés jöhet még. Az éves alakzat alapján erősen fogy az idő, mindkét esetben nagy elmozdulás valószínű a jelenlegi szintekről.
EURUSD nálam továbbra is gyenge. Még hetekig a mostani szinteken oszcillálhat, de hosszabb távon 1,067x-ig is leeshet. Egyelőre 1,1x alatti szintekre várom. Nagyon távoli elképzelésemben 1,02x és kb 0,97x szint is képbe került.
Hááát, tegnap nem igazán ijedt meg a FED Trump követelőzésétől (1%-os kamatvágás). Csak érdekességképpen: 2010 óta egy kivétellel (2017) shortos volt a május.
EUR/USD