Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ismét népNEMZETTHY szhuverén mélykERESZtény jobboldali konzervatív útját járja a hortobágyi csüngőhasú pengő! 393,78 reggel kicsit visszahúzták, ahhoz képest már 0,45% gyengülésben voltunk imént, ehhez 2 óra kellett! Nem értem ennyire nincs igény a FO$rintra? Ezt jól elkúrta valaki! Vajon képes lesz beismerni? https://imgur.com/a/XYEpxYy
Hát ha lékeket kell tömködni milyen jó hogy nem kell a demokráciával szórakozni! Mondjuk nem lennének a lékek ha demokrácia működött volna, de hagyjuk a múltat, csak a fényes jövőt nézzük!
Próbáltál már bejutni a reggeli csúcsban a Váci úti irodaházakba Houstonból? Az ám a valami ott dolgozni. Az minden pénzt megér, persze, hogy drága ott minden. A minőséget meg kell fizetni!
Olaj picit megroggyant,gondolom ezt majd sikernek eladja a dagadek Marci,h ez neki koszonheto,h olcsobb lett a benzin..hiszen minden is tolunk fugg. Balek szavazoiknak boven hiheto lesz..
Azért a 90-es évek sem volt piskóta! ;) A III. évezred első évtizede pedig arról szólt, hogy a magyar lakosság, vállalkozások, önkormányzatok forint mellet spekuláltak. (CHF hitel, majd HUF-ra váltás) Következő évtizedre maradt a pozíciók zárása, vagyis CHF visszavásárlás = HUF gyengítés.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)