A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Pánikban szinte lehetetlen, hogy ott teljesüljön, ahová beállsz. Nem a behalás miatt, hanem a rengeteg stop miatt. Egyszerűen nem tud ott teljesülni. Én Interactive-ot és Erste Tradert (Saxo) is használok, mindkettő rendben van.
Sziasztok! Járt már úgy valaki, hogy egy auto-sell/buy nem működött valamilyen platformon (Pl. Egy pánik időszakban lehalt a rendszer)?! (Még személyesen nem volt ilyen gondom) Illetve rögtön kapcsolódó kérdés: van-e olyan kereskedési platform, aminek normálisan használható mobill appja is van? Köszi előre is!
Csak én nem értem, hogy miért célár most a 360? mikor a felső sáv csökkentésének vagy a hírére is gyengül 10-20 Ft ot utána meg akonkrés folyosó csökkentésre erősödik ?? Mi lesz akkor ha tényleg elkezdik a kamatot csökkenteni ?
A dollárt továbbra is paritás közelébe várom még az idén. Ez a negyed év eldönti. Ha az amerikai lakosság hasonló tempóban vonja ki a bank betéteit, brutális dollár éhség is jöhet.
Ahogy sokszor mondták az én olvasatom sokszor "vágy" vezérelt. de én a gazdasági hírekből indulok ki és a mi és a környeztő országok + usa történéseihez. Ez alapján szerintem csak idő kérdése, hogy beadrálják. Én végére 450 et várok.
Séte-Agde közötti szakasz nagyon jó fürdésre és nyaralásra. A víz elképesztően tiszta és közel vannak a hatalmas bevásárló központok is. Árak tekintetében rengeteg termék (alap élelmiszerek) 20-30%-al olcsóbb mint Magyarországon... és mindez a hanyatló nyugaton....
Még jó, hogy kiugrottam nullában usdhuf-ból. Nem tudom, hogy csak velem van-e így, de hetek óta nem tudom jól olvasni a piacot. Úgyhogy inkább pihenő és készülök a másfél hét múlva esedékes Francia Riviéra utamra :)
Ezzel a meglátással én is tökéletesen egyértek jelenleg kivárok, mert úgy gondolom most már késő PMÁP ba is beszállni mert az EUR többet fog menni 1 éven belül.
Felületesen olvastam Virág elvtárs szavait,de mintha az O/N betéti kamatokhoz akarnak majd nyúlni. Tehát azt kell figyelni,hogy a jelenlegi feszes gyeplőt mikor kezdik el elengedni azokban az eszközökben,amik a beton forinterőt adjk most. A jegybanki alapkamat ennek csak egy darabja."Finomhangoló" SWAP tenderek,meg minden ilyen cukiság.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!