az én pozijaimra sokszor igaz az,h széllel szemben pisálok, sajnos.rossz megérzések tömkelege ...kapkodás, ilyesmi Néha bejön, néha nem. És most pont akkor nyitottam a legnagyobb pozit, amikor nem kellett volna. Kemény tanulópénz volt.
Az én tőzsdei pályafutásom 2 részre osztható
anno a CHF HUF-ot shortoltam, amikor a CHF bitang erőben volt
megnyitottam a pozit, menetelt a CHF HUF felfele (velem ellentétes irányban) kb. 50%-os tőke bukóban ültem, certivel!, és végül 20%-os nyereséggel szálltam ki, 1 nap leforgása alatt. 1.10-ről beállította az árfolyamgátat a svájci jegybank 1.2-re. na ezt hívják máknak.
az 1.2 elengedésnél nem voltam ott, csak a Quaestorban!...:D
azóta olvasgattam, nézegettem a chartokat, próbáltam tanulni. tavaly június környékén döntöttem el,h újraszerencsét próbálok. voltak sikeresek, nagyobbak is, de ledúrtam a "sikert", bőven mínuszban vagyok.
Innen szép talpraállni.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!