Szeretnék tanácsot kérni az ügyben, hogy hol, melyik cégnél érdemes ETF kereske- désbe - pontosabban idő- és rutinhiányból kifolyólag - inkább befektetésbe belevágni.
Börse Frankfurt, mert az OTP-nél a xetrás etf-eket érem el - már amelyiket, de tudok daxot és olajat kereskedni mindkét irányba, most ugye ebben az EÜ600-ban ülök (jól), és tegnap beültem egy oil shortba is, az még alakul..:). Brexit érdekes lesz, ha nem lesz határon átívelő szolgáltatás London felé, akkor emelkedik a díj, gondolom. Bár én a xetrán is 0,5%-ot csengetek egy ügyletre. Illetve az OTP-nél. De hónapokra tervezek a pozikkal, úgy hogy különösebben nem érdekel.
Durva a pörgés itt! :-) Ti hol nézegetitek az EU etf-eket? Én itt: https://www.justetf.com/en/ Kicsit aggódok, hogy mi lesz vele(m), ha módosulnak a feltételek a Brexit miatt. Angol nyelvű alternatíváról tudtok, ami nem UK?
ETF kereskedés
Szeretnék tanácsot kérni az ügyben, hogy hol, melyik cégnél érdemes ETF kereske- désbe - pontosabban idő- és rutinhiányból kifolyólag - inkább befektetésbe belevágni.
A segítséget előre is köszönöm!