Csak egy kérdés és kérlek válaszold meg! és ne az én agyamat minösicsd," az 50milló papíron kívül amit a hitelezők kapnak a cég is szerzet 31millió rv amit bár mikor eladhat, erre válaszolj a maszlag nem érdekkel.
Nem derült ki semmi a közgyűlésen, pláne nem olyan képtelenség, hogy a cég papírokat "örökölt" (azóta ezen röhögök) :D :D A többit válaszra sem méltatom, mert a legalapabb dolgokat sem érted, akkor minek menjünk a részletekbe....
Olvasd el milyen össze-vissza faszságot írtál... veszek neked egy kupont evananihoz ;) Ha mérnökként nem értesz a tőzsdéhez, nem baj, de itt erősködni a hülyeségekkel... nos szerintem teljesen felesleges. Kiszálltál mert nem érted mi zajlik, és fosol. Ezt elfogadom. De ha még egyszer visszaveszed és megint jössz az 500 meg a kés a vajon dumával, örökre kitetetlek, mert ez nekünk normálosaknak nem hiányzik nap mint nap.
Ne haragudj, de most már sajnállak, és nem értem ha a közgyűlésen kiderült hogy a cég most örökölt 31millió papírt és akár már a következő kereskedési napon önheti, akkor te pénteken mért nem adtad el? a hitelezőknek van 52millió papír, és kiderült hogy a cégnek is van 31millió papír akkor mit vársz? vagy mire vártál? mért nem adtad pénteken? tételezzük fel hogy a hitelezők nem öntenek, de a cég mért ülne rajta? mikor üres a kassza, nem értem az embereket! vagy nincs részvénye és akkor könnyű arról beszélni hogy vétel meg tartás, de ha van akkor mire vár? komolyan nem értem! ez ha igaz akkor nem vicces, mert emberi sorsokat tesz tönkre, ezért azt kérem hogy ha a cégnek van 31millió rv amit bár mikor önthet azt tegyék közzé mert ez már nem vicces!
Ha most a logika nevű tárgy szóbelijén mondtad volna ezt, akkor annyit mondanék: Leülhet, egyes. :D :D Részletes indoklás a másikban... bár szerintem ha ennyire vakon vagy, hogy miként működik a tőzsdén a tulajdonszerzés egy cégben, akkor kár elolvasnod, mert reménytelen vagy :D
Ha ezek 31millió papírt öntenek az gáz, és maga engem kér számon aki
időben kiugrott? kérem uram mielőtt ír gondolkodjon, ha igaz hogy
31millió papír van a cégnek, akkor itt öntés lesz! és maga embereket
akar beültetni? és rám haragszik mert megéreztem és kiszálltam, már ne
is haragudjon ezek után én vagyok a rossz és maga a jó? ha én tudtam
volna hogy van 31millió papír rég eladtam volna! de maga tudja és ennek
ellenére nyomja a beültető dumát engem meg próbál besarazni? ember maga
szálkát keres nálam miközben gerenda van a szemében.
Ne hülyéskedj ezt pont te mondod nekem te forintozó vagy! ezt mindenki
tudja most beragadtál és hülyeségeket írsz, nekem:)) ez itt a tőzsde
ébresztő! pont azért mert időben adok el és időben veszek ezért ha én
mozdulok sokan mozdulnak, szóval ne hülyéskedj te speka vagy:)))
Dicsekedni nem csak azzal szoktak. Az is bőven dicsekvés (valótlan dologra ráadásul) hogy te viszed a hátadon a papírt. Ez max akkor lehet igaz, ha folyamatosan te spekázod és adod veszed. Úgy semmiképpen nem igaz, ha megveszed és elkezded mondani hogy 500 lesz. Az csak megtévesztés. Amúgy anyagi javakkal is dicsekedtél emellett, amikor azt írtad: van elég pénzed, meg munkával is jól keresel. Napraforgó vagy és hiteltelen. Még ha van is pénzed, 54 év alatt azt nem tanultad meg hogy kell hitelesnek maradni és szerénynek.
Kaméleon barátom! Màr lőheted is az email címet, ahovà küldöm a print screen azonnal, hogy milyen átlaggal vagyok bent! Puszil: Marcsika Mellébeszélés helyett beszéljenek a tények. Abban sajnos nem vagy erős kis baràtom.
Ne hülyéskedj ezt pont te mondod nekem te forintozó vagy! ezt mindenki
tudja most beragadtál és hülyeségeket írsz, nekem:)) ez itt a tőzsde
ébresztő! pont azért mert időben adok el és időben veszek ezért ha én
mozdulok sokan mozdulnak, szóval ne hülyéskedj te speka vagy:)))
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))