Jaj dehogynem. Amint lesz valamid nekiallsz majd felenekelni ahogy szoktad. Kérdés az hogy estbe lesz ehez arcod vagy másik rvt keresel hozzá ahol talán még nem ismernek? :)
Pontosan. És ha ezt te tudod mint hitelező, mit választanál? Kifizetek neked előre mondjuk 25 forintot amivel a bukó nagy része biztosan megterul vagy hazardirozol hogy amikor egyszerre rajthoz álltok az uj részvényekkel akkor a tiéd elkel e ennél jobb áron? (Ne feledjük ekkor az árfolyam még a 20as szinteken járt legfeljebb). Én biztos elfogadtam volna. Hisz még a befekteto is bizonytalan akkor.
mucikám!! csak nézd meg a felfüggesztéseidet januárban eladtad az est rv-eket ex miatt márciusban eladtad az opusodat mert többen rád szóltak most áprilisban - ugyan ezen okok miatt - eladtad megint az estet mert megsértődtél........ egyáltalán voltak neked valaha részvényeid, vagy csak játszottad a nagyfiút?
Ember, nem vagy bunbak semmiért! Ne nyalj attól nem fognak megsajnalni. Egyszerűen hányás amit ma és előtte a hetekben lemuveltel, ezért örvendesz most nagy kozutalatnak.
"Eladni ennyit nem lehet." - lehet csak kérdés hogy mennyiért , és hogy
ebből ki mennyit és mikor akar majd eladni... legutóbb is jött 20m db új
papír , be is szakadt a kurzus nézz utána....
Leirom utoljára az elméletem. Én vagyok aki meg akarja venni a céget. Tudom hogy a hitelezők bedontik a céget ha nincs megállapodás. Ezért jól felvasarolom tőlük előre szerződésekkel jutányos áron az egyezség részvényeit. Még akár ki is fizetem őket részben. Mondjuk 30 forintot ( vagy kevesebbet) adok most a 0.78as jövőbeli reszvenyeidert, itt meg itt írd alá. Nincs kockazatod, ha nem fogadod el a csodegyezseget akkor viszont egy vasat nem látsz. Hát szerintem sokak elfogadtak, ha szabadulni akartak. Hisz mi a pocsomet kezdenek még est részvényekkel ha nincs tevékenység. Eladni ennyit nem lehet. Szóval a befekteto már vehetőleg - ha eloszerzodesekkel is - de rendezhette a vásárlást. Ha kijonnek a papírok akkor pedig hivatalosan is megkapja őket legkésőbb és atveszi az irányítást. Ez csak egy elmélet persze de akár még igaz is lehet. Mit gondolsz ?
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))