Haha, igen. Meg héten öccà', este hír lesz. Mit ad Isten, pont aznap adta el. Marslakó szerintem csinàlj egy újabb klón nickjet, mert a fórum toronymagasan legnagyobb kaméleonjànak a dumáit màr senki nem veszi be. :-):-):-)
Idézet tőled ma "Anonim topikon nagynak mutatni magunkat marhaság, szinte senki nem az aminek mutatja magát, a dicsekvőkkel, óvatosan, mert akinek van az nem dicsekszik,.." Idézet tőled pár napja " hátamon vittem a papírt " Nézz magadba mert érzek egy kis kognitív disszonanciat
Anonim topikon nagynak mutatni magunkat marhaság, szinte senki nem az aminek mutatja magát, a dicsekvőkkel, óvatosan, mert akinek van az nem dicsekszik, emlékszem szegény koromba mindenhova öltönyben mentem, ma már csak alkalomkor veszem fel, kb ilyen a dicsekvés is, általában a pénz az életkorral jön, kinek több kinek kevesebb, de én azt 54év alatt megtanultam hogy amelyik kutya ugat az általában nem harap.
Persze ha lenne valaki aki viszi a céget BCS rúgná ki először:))
Megvette Gerendaitól 5 milliárdért a szigetet majd vissza adta neki
600millióért:)) és én bízzak benne?:))
Én elhiszem ezeket a szavait: "a cég el sem kezdte keresni a megmentőt", "tárgyalásokat még nem indítottuk meg. Szeretnénk túl lenni a közgyűlésen", "nem tartalmaz semmilyen eszközt", "zéró árbevétel, zéró nyereség" :D
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))