Hi ,Emma ,Te tudod , h a SET aport story elöt tén elmentem , megnéztem a Zalaszentmihályi 1,6 Mrd -os apportot , majd kiszálltam a SET -böl. Te voltál Rudabányán? Miféle sitt hegyekröl beszélsz ??? Birósági engedély van az FA visszaforditására . Nemzetközileg bevizsgált anyagok és minősitések.
Érdekes hogy BCs-nek nem hisznek a nagy Est hívők )))
Keg szerintem sem tér vissz egyhamar.
Hunminingban a nehézbetonból nem lesz semmi, maximum Rényi a kamugép alakít egy újabbat ))) 20mrd-os shitt hegyek apportásánál nemtudom hogy volt-e már nagyobb kamu ezen a piacon ))) Maximum a Mészáros féle... de a brazil esőerdő használat apportja se volt semmi )))
Igen, mindkettő hihetetlen kategória sajnos. Azért a retkes szlovákokat már csak olyan hazafias virtusból is jól picsán kéne rúgni... egy köcsög maffiapapír. Mészi átvenné örülnék mint állat, de ilyen nem lesz. Hatóságok lófaszt se tettek eddig, ezután se fognak. Hunmining kicsit több esély mint 0. De nem ringatnám bele magam, csak mert a vezért írogatja a szép jövőt a fórumon. Pedig mindkettőből marad pakkom mielőtt rájuk kapcsolták a villanyt.
Keg felejtős. Az a cég törlésre fog kerülni. Szlovákok végsőkig szétlopják, kiszedik az ingatlant és hagyják bedőlni az egészet. Oda mészáros csapata kellene, plusz erős nav, rendőrségi, ügyészségi nyomás, netán előzetes letartóztatás és utána cégátvétel. Nagy a csend dunaalmáson, szerintem ott már semmi nem lesz. Hunmining csere még érdekes lehetne, a hun ásványos varga úr a nehézbetonjával paks2 projekthet kapcsolódva. De ennek sem látom sok esélyét.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))