Te dolgoztál mnb kötelékében?Jelentésnek mi köze egy jövőbeli befektetőhöz?Arról hallottál, hogy a céget kipucolták rendbeszedték a csödegyezséggel?Emlékszel még a konzumra? Az is csak veszteséges volt, minden tevékenységet részesedést kiszerveztek, csont üres maradt és láss csodát mi lett 2 évvel később.Hát itt ugyanez történik lényegében.Fogadni mernék, hogy ősszel arról fogsz írni szerinted miért nem elég jó az új tulajdonos, miközben mindenki számolni fogja azt hányszor ér többet a befektetése, és rajtad fognak röhögni hogy ebből is kimaradtál.
Azért megkérdezem hány arab számot látsz még? Jósolgassál egyszer mindenkinek igaza lehet, de csak egyszer, mert a tőzsdén kereskedni is más és jósolni is más! Üdv!
Én tudom, és meglepőnek is találom, hogy a könyvvizsgáló rendben találta a dolgot. Főleg, hogy benne van az anyagban, hogy 2018 I-III. negyedévben gyakorlatilag csak a tőkerendezést fogja lebonyolítani, azaz tevékenységet idén sem nagyon fog végezni. 25 millió Ft-ja van, ami kevesebb, mint a rövid lejáratú kötelezettségei. Nem tudom, hogy fogja kihúzni...
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))