Ha lesz új rv. annak örül, ha nem lesz új rv. kibocsátás akkor meg annak.
A beragadt már csak ilyen.
A jelenlegi rv-eket a kötvényekkel kihigítják, és még 1Ft-ért sem kapnak.
A könyvben 0,1Ft-ig látszik a vevői oldal, jól látom? Odáig nem eshet, "csak" 0,4Ft-ig. Én szóltam :)
(#27449) Re: NEM LESZ ÚJ RV EZÉRT FELLLLLLLLL Értékelés: -2
előzmény (#27445: marslako2) | válasz erre | 2014. február 28. - 14:32
Hű ha na erre vártam már évek óta egy ilyen fejlesztés vagy nevezzük találmánynak!
ez akár a második fézbuk is lehetne! mert ez a játék szerintem mindenkinek tetszik!!!!
mert ki ne lenne olyan hiú hogy bejelöl valakit hátha ő is tettszik neki:))?
szerintem ezzel többet keres mint 10 rádióval vagy 10 szigettel,
most már csak remélem ha ömlik a pénz akkor nem vesznek hülyeséget,
Gratulálok az est média értelmi szerzőnek nagyot fogtatok gondolom véletlen volt de nagy fogás, ne feledjétek ez lesz a második fézbuk!
marslako2
Jelzés a moderátornak
Menekül a rohadt patkány. De már késő, attól, hogy 14.-én lelép még perelhető a 15.-étől hatályba lévő ptk módosítás alapján:
"2014. március 15-én hatályba lépő új Ptk. alapján a károsultnak lehetősége lesz a Társaság mellett a vezető tisztségviselő perbe hívása egy eljárás keretén belül.
Az új Ptk. vezető tisztségviselők felelősségére vonatkozó szabály:
6:541. § [Felelősség a vezető tisztségviselő károkozásáért]
„Ha a jogi személy vezető tisztségviselője e jogviszonyával összefüggésben harmadik személynek kárt okoz, a károsulttal szemben a vezető tisztségviselő a jogi személlyel egyetemlegesen felel."
Szóval a kopasz is és a hemüveg is szorulni fog...
AZ EST MEDIA VAGYONKEZELŐ
NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TÁJÉKOZTATÓJA
ÜGYVEZETŐ LEMONDÁSÁRÓL LEÁNYCÉGEKBEN
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1037
Budapest, Bokor u. 1-3-5., Cg. 01-10-043483) ezúton bejelenti, hogy
a 2014. március 13-án kézhez vett nyilatkozatokkal Pankotai Csaba úr
a cégcsoport többi tagjával kapcsolatos elfoglaltságaira tekintettel
lemondott a Részvénytársaság közvetlen irányítása alatt álló EMG
Médiacsoport Korlátolt Felelősségű Társaság „csődeljárás alatt”
(1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Cg. 01-09-885471) társaságban,
valamint a Részvénytársaság közvetett ellenőrzése alatt lévő ESTÉRT
Hirdetés Értékesítő Korlátolt Felelősségű Társaságban (1037
Budapest, Bokor u. 1-3-5., Cg. 01-09-894251) betöltött ügyvezetői
tisztségeiről. Pankotai Csaba úr lemondása ezen tisztségekről nem
érinti a cégcsoportban betöltött egyéb tisztségeinek ellátását.
egyébként reklámozhatod ezt az űbermocskot egész nap,de akkor is hulladék marad.miért teszed ezt évek óta?vki megbízott vele?vagy netán te vagy maga a megbízó?nincs még hányingered ezektől,hogy így isteníted őket?
1./ Az EST MEDIA Nyrt. kizárólagos tulajdonában álló EMG Médiacsoport Korlátolt Felelősségű Társaság „cs.a.” (1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Cg. 01-09-885471, a továbbiakban EMG) 2014. február 10-én újabb hitelezői tárgyalást tartott.
A tárgyaláson a biztosított követelések kategóriájában a követelések 100 százalékával rendelkező hitelező, a nem biztosított követelések kategóriájában a követelések 83,59 százalékával rendelkező hitelezők a jogszabályban előírt feltételeknek megfelelően hozzájárultak és megszavazták az EMG által előterjesztett csődegyezséget, amely a mai napon benyújtásra került a Fővárosi Törvényszékre. A csődegyezséget a jogszabályok értelmében a Fővárosi Törvényszéknek kell jóváhagynia, ennek megfelelően az csak a jóváhagyó bírósági végzés jogerőssé válását követően tud teljesedésbe menni, illetve annak hiányában – azaz ha a csődegyezséget a Törvényszék nem hagyja jóvá - a csődeljárás felszámolási eljárássá alakul át.
Kötél kéne a Kopasznak, nem kötvény! Jó drága még mindig 8 Ft-ért, amikor ki sem látszanak az adósságból. Ki az a mazohista, aki 1 db-ot is vesz még ebből az übermocsokból?
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))