Szia Kedves Oldrider!
Én is jól emlékszem a régi időkre, amikor még együtt reménykedtünk... Igen mi akkor még KÖZÖSEN reménykedtünk, (és egy-két idiótát leszámítva) csak próbáltunk pozitívan gondolkodni, mert akkor még SEMELYIKÜNK sem tudta, hogy hová fog süllyedni ez az egész tetves, rohadt Estmedia. Évanyanyán én jókat derültem, hisz ő senkinek sem ártott - ha jobban belegondolsz, aki az ő "beírásaira" vásárolt ebből a szar részvényből, az az ember zártosztályra való :-).
Én a saját hülye döntéseim miatt kerültem ebbe a totál kilátástalan helyzetbe, mert nem képtelen voltam elhinni, hogy egy anno "fundás" cégnél csak lefelé vezet az út, hogy van lejjebb... és még lejjebb... és attól is lejjebb...
Ezért hígítottam. Aztán újra és újra hígítottam, pedig tudom, hogy nem szabad!!! DE ott, és akkor, azokban a kétesélyesnek tűnő szituációkban (mint a hitelfelvétel..., aztán a sziget mizéria...) mégis újra és újra rávettem egyre nagyobb összegekkel, mert a kibaszott vezetés elhitette velem, hogy reális esély van egy fordulatra, és így az elvesztett pénzem visszaszerzésére.
Hidd el, én aztán tényleg gyűlölöm a Kopaszt és a bandáját!
1 milla bukót már realizáltam, és a maradékkal 2,2 milla bukóban állok... Bár szerintem nem rám gondoltál, amikor a rosszakaratodat fejezted ki egyes fórumtársak iránt.
Balekok vagyunk mi mindannyian, kedves Oldrider... és örülj neki, hogy csak néhány százezred bánja ezt az "úri mulatságot"...
Amúgy nem szép dolog más kárának örülni. Ez a Kopasz és bandájára nem vonatkozik! (azoknak egy lámpavason lenne a helyük...)
Tisztelt Kata!
Haverod névnapjának, ill. jókívánságaidnak nincsen semmi köze az Estmédiához. Azért érthettem félre a szitut, mert az Est topikban köszönték meg neked a figyelmességedet, viszont itt ritkán nyilvánulsz meg az utóbbi időben. Örülök, hogy rendbejöttek dolgaid, jókat bulizol stb.
BUÉK!
Tisztelt Sigorszky!
Te engem soha nem bántottál és soha semmi probmélmám nem volt a bejegyzéseiddel. Ha úgy érzed, hogy bejegyzésem ellened irányult és sértő számodra, megbántottalak, akkor ezúton kérek elnézést tőled.
Hozzászólásom azok ellen irányult, akik kihasználva azt, hogy itt a topikban nicknév mögé rejtőzve nem kell személyes felelőséget vállalni a mondandójukért, több éven keresztül nyomták a hazug, beültető, felbeszélő dumát.
Kata az utóbbi időben nagyon ritkán jelentkezett a topikban, most meg olvastam, hogy jókat kívánt egy másik topikban. Azt gondoltam, hogy jókívánságai az új esztendőre vonatkoztak és furcsálltam, hogy nem a saját maga által életre hívott topikban tette ezt. Mint utóbb kiderült, nem arról volt szó, hogy elfordult volna innen, hanem egy kifejezetten neked - személyre szóló - jókívánságot írt, és azért más topikban, mert neveddel épp ott találkozott.
az ünnepek alatt nem volt sem időm, sem kedvem fórumozni
tegnap éjjel megnéztem s...y haverom beírt-é valahová, mert elfelejtettem megköszönteni
ő volt az utsó beíró valamék topikban, ezért gyorsan odaírtam a névnapi szösszenetet, hátha belenéz, van-é reakció az írására
mi köze az estmédiának a névnapjához, hadd ne fejtsem meg
de bocs, tojok most a kombinációdra, nemrég estem haza (há-há buliztam egy nagyot, kifogtam egy eszméletlenül jól táncoló hapsit, hulla fáradt és farkas éhes vagyok)
buék minden topiklakónak (ha addig nem találkoznánk)
egyértelmű,hogy hányinger ez az egész,és ezzel még nagyon finoman fogalmaztál.ócska egy történet részesei vagyunk,de ne bántsuk egymást,hisz nem mi tehetünk róla.egyébként emlékszem rá,te hosszú hónapokig nagyon is jóba voltál evanyanyával,együtt repítettétek a fórumot,akkor te is bolond voltál nem?tudom ki miatt tiltottak ki,ha nem csal az emlékezetem virág03 barátod miatt.régi szép idők....
Egyébként még annyit szeretnék elmondani, hogy azért tiltottak annak idején ki az oldrider felhasználónévről, mert azon a címen futottak a hozzászólások, hogy BOLONDOK GYÜLEKEZŐ. Én akkor egy illetőnek megírtam, hogy jó helyen van, mert bolondságokat ír, ő sem más, mint bolond. Jelezte ezt a Tisztelt Moderátornak és ezért kitiltottak. Egyébként utálom a kétszínűséget. Annyira irritált, hogy képtelenségeket írogat, hogy kénytelen voltam bolondnak nevezni, amit most is vállalok. Persze, ha tudom, hogy ez a topik nem más, mint vicces emberek gyülekezete és itt mindenki humoros és poénból irkálja a realitás ellenkezőjét, akkor nem nyilvánítottam volna az illetőt bolondnak. Hányinger ez az egész übermocsk történet. A Kopaszt a régi törvények szerint már rég börtönbe csukták volna. Remélem eljön még az idő, amikor ráébred a társadalom, hogy az ilyeneknek börtönbe a helye.
Egészségedre!
ESTebédre én megettem a karácsonyról maradt töltöttkáposztát és ittam rá Hungária pezsgőt. Nem vitázom (főleg Veled nem), én csupán a pénzem tizedét fektettem ebbe az übermocsokba. Engem az bosszant legjobban, hogy mindig reálisan láttam, hogy ez egy nagy kamu, mégis a topikot olvasva rábeszéltem önmagam, hogy bepróbálkozzak, vegyek belőle. Amikor több alkalommal a részvény "ellen" írtam, annyira sárba dorongoltak itt, ebben a topikban, hogy bepróbálkoztam néhány százezerrel és vettem belőle. Hát az most egy-két ezret ér. A "vicces" emberek nem tudom mennyit buktak, de remélem, hogy milliókat. Ha egy alapjában véve reálisan látó ember (én) is bukom százezreket, akkor elvárom, hogy a beetető dumát nyomók milliókat vesszenek. Lehet ezért útálni, de én legalább mindíg őszinte voltam, nem viccből és idióta helyesírással írogattam. Azért is tiltottak ki az oldrider névről, mert megírtam egy illetőnek őszintén a véleményem. Akkor még nem tudtam, hogy itt, csupán viccből irkálnak Evanyanyához hasonló "vicces" emberek. Most ennyit tudok mondani. Egyébként én tartom a részvényt, annak ellenére, hogy tisztában vagyok azzal, hogy soha n em tudok belőle veszteségmentesen kiszállni. Én - ha úgy tetszik - ezzel büntetem magam azért, hogy egy mocsok emberek alkotta társaság übermocsok részvényébe fektettem a becsületes úton megkeresett pénzemet
bESTiálisan szép új évet,és boldog karácsonyt mindenkinek.oldpapa,tudod sok mindenben egyetértünk,de most abszolút nem osztom véleményedet.véleményem szerint,ha a részvény normális lenne/márpedig nem,hogy nem az,hanem egyenesen zárt osztályra se lenne való/akkor nem lennének"vicces" "tréfás"fórumozók sem,hanem arról lehetne beszélni,hogy pl.mi lesz a következő közgyűlésen,mi várható a jövő heti bennfentes rv-vásárlásnál,vagy mennyi osztalékot fizet a cég,felvásárolja-é a konkurencia cégóriást az estmédia,vagy még sorolhatnám napestig.ehelyett mi van? közel 1000 ft-ról 9 ft-ra esett ennek az űbermocsoknak az ára.csak és kizárólag demoralizáló,ócska,lélekromboló híreket lehetett a cégről olvasni.és akkor itt jönnek a nyanya-marslakó-turmix-manóka stb.félék,akikre én személy szerint haragudni nem tudok,sőt jókat szoktam derülni rajtuk.UGYANIS:épeszű ember aki beleolvas a hozzászólásaikba,biztos hogy nem rohan arra fel rv-t venni.beírásaikkal sztem csak önmagukat és minket próbálnak nyugtatni,hátha jobb lesz a sorsunk.a rv áráért csak és kizárólag KOPASZ ÉS BANDÁJA A FELELŐS!!na ha eszembe jut még vmi leírom,de most bontok egy tESTes üveg bort.
A topik létrehozója más topikban kíván jókat... - ez önmagáért beszél.
Érdemes ezen (is) elgondolkodni. Szerintem ennek egyik oka lehet, a "vicces", "tréfás" fórumozók, akik közül egy már magára ismert.
Kíváncsi vagyok, hogy a többiek mikor huzakodnak elő, hisz beetető, légbőlkapott, hülye szövegeikkel tönkre tették a topikot.
Volt belőlük itt elég sok az elmúlt kb. 3 évben. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Kopasz bűne a lelkükön szárad, de tény, hogy sok embert ők is beetettek, megtévesztettek, hisz tárgyi tudás, ismeretek, információ nélkül propagálták, dícsérték a részvényt. Ennek egyetlen oka volt, éspedig az, hogy ők már be voltak ragadva. Hát szépen vagyunk!
Voltak még itt mások is, akik hülye, megtévesztő, demagóg beszédjükkel, írásaikkal akartak úgymond vidámságot csempészni a fórumra. Itt egy gyöngyszem a régmúltból, amelyre jól emlékszem, hisz k-ra irritált akkor:
"Hölgyeim,uraim,szép boldog újévet mindenkinek.
2012-ben az ESTMÉDIA lesz a béten forgalmazott részvények közül az egyik legjobban emelkedő részvény.
Szavamon lehet fogni 2013 01.02.-án.
További szép kereskedést itt,és másutt is.
vadjatekos"
Ebben az egészben csupán az vicces, hogy most örülnénk még a 2013. jan. 2-i árnak is, pedig már az is tekintélyes bukó volt az egy évvel korábbihoz képest.
Na mostmár mindegy. Egy biztos, a Kopasz nem ismerte a viccben a tréfát. Szépen lenullázott mindnyájunkat. Ezúton is kívánok neki minden elképzelhető rosszat!
Balektársaimnak pedig: BUÉK!
Szia Kedves Nyanya!
Nekem bejött az a stílus...:-) Amúgy mindig is tudtam, hogy valójában teljesen "más" vagy, és - bevallom - kíváncsi is lettem az "igazi" Nyanyára :-).
Köszönöm a jókívánságokat, Neked is BUÉK, (utólag pedig szép karácsonyt)!
Dobtad már a kedvenc papperunkat, vagy pedig Te is tartod még, és megvárod a komédia/tragédia végjátékát?
Tiszteletem Dottóre!
Igen emlékszem mindenre,sajnos ami ezzel a rv-el kapcsolatban történt.
Reménykedtünk,bizakodtunk,én főleg,mert az ember bízik benne,hogy nem veszti el a kis befektetett pénzét,de itt sajnos mindenki elveszti.
Amikor én is "befektettem"/és itt szeretném megragadni az alkalmat,hogy teljes mértékben igazat adok evananinak,aki űbermocsoknak nevezte ezt a rv-t/talán még volt egy kis érték a cégben,és azt gondoltam innen fölfelé vezet az út.
Később viszont egyre jobban látszott,nem itt nem erről van szó.
Teljes mértékben csak és kizárólag a kicsik megkopasztásáról volt szó,aljas előre megfontolt szándékkal.
Úgy tudom ezt a törvény bünteti,de cefetül.
Mindegy,én próbáltam a búmat bánatomat,anyagi veszteségemet,egy felvett evanyanyás stílussal palástolni,és ezúton szeretnék elnézést kérni attól,akinek ez nem tetszett,de úgy érzem senkit nem bántottam meg.
Azt gondoltam a nehéz napokra csempészek egy kis vidámságot a fórumra.
Örülök,hogy együtt voltunk,együtt sírtunk,sajnos együtt nevetni nem volt alkalmunk az ismert rv ár landolás miatt.
Azért az elképesztő honnan hová érkezett a papír ára,erre nincs is mit mondani.
Mindegy én már nem bízom it semmiben.aki azt teszi,annak sok sikert,és mindenki másnak is BÓDog kaláCSONYT meg BÓDOg ULLYÉVET kivánn Evanyany KETTŰ
Emlékeztek?
Pont egy évvel ezelőtt - karácsony és szilveszter környékén - milyen reménykedő, biztató, (és őszinte) hangokkal volt tele ez a topic? A brutálisan nagy bukók ellenére is jó érzés volt legalább olvasni azokat a sorokat. :-)
Nagy levegő,
higgadt fej,
jelenlegi poziból kell értékelni a jövőbeli helyzetet.
Pozi nélkül könnyű dumálni, de
mindig a fenti állapot az igaz.
A jövőbe kevesen látnak.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))