Igazán nincs mit. Állítlag az empátiám az egyik erősségem. :-D Igaz, 120 körül írtam, hogy már 90 alatt érdekel, és 60 körül biztosan bele is veszek, de azért - a portfolióm diverzifikálása érdekében - 80 és 90 között bele is vettem, de 105 - 110 között kiszórtam. ezt anno le is írtam.
Még egyszer Est-et nem veszek. Az a pénz az OPUS-ban van már. És éppen a link miatt adtam el, bár - mint ezt már többször leírtam - eléggé elkapkodva, de 120 körül mindenképpen kiszálltam volna. Így is hozott kb 30 %-ot. Persze, tévedtem, rosszul ítéltem meg a tőzsde ezzel kapcsolatos pszichiakai hatását, azonban annyira kevés volt a részvényem, hogy még 100 %-os emelkedés mellett is aprópénz lett volna. Ugyanakkor Vajna megítélése és az átala tulajdonolt médiabirodalom számomra továbbra sem megnyugtató, azonban - ha nem zavar - továbbra is figyelemmel követem az Est árfolyamának alakulását, mivel - mint azt is leírtam már - nem vagyok egy tőzsdeguru, ezért ezekből szerzek "tapasztalatot". Azt is leírtam, hogy mindenkinek szurkolok a minél nagyobb nyereség elérése érdekében, de - figyelemmel az előbb írtakra - én óvatos lennék. Erre azonban majd egy hónap múlva térjünk vissza. :)
Ez egy júniusi cikk kedves kolléga.Azóta sok víz lefolyt a Dunán.Nem kellett volna olyan hamar eladnod,és akkor nem kellene ennyire nyomulnod meg linkelgetned ezer éves cikkeket hogy esetlegesen olcsóbban vehess újra :)))
ESTMÉDIA LUFI