amugy meg saját magát veri meg orbán ,addig jár a korso a kutra.illetve saját maga alatt vágja a fát és nem veszi észre hogy leszakad söt még rá is tesz egy lapáttal.
ahogy közeledik április 8 meglátja,addigra összerántödik ellenzék,és 65%lesz aki megy szavazni,tehát sima ellenzék gyözelem lesz,hozzá teszem eddig sima fidesz gyözelmet vártam,csakhogy a kocka átfordult,és putyinnak sem kell már a fidesz,ja,és orbán nem biztos hogy átadja a hatalmát.és ez valamihez vezethet
nalátja,jol látja ott a pont ,minden le van zsirozva,és amugy nyilván zsarolják öket mint konzumnál leisztingert is,ugyhogy akárki is lesz ,vagy meg akarja szerezni oda fogják adni akár fideszes akár másik,de nyilván most fidesz van zsarolási pozicioban,de aztán fordul a kocka?
COLOP, már majdnem imádkoztam magáért, többet ne írjon ilyen egy szavas kommenteket a másikba, mert a moderátor mindent lát és később csak a baj van belőle. Munkaügyi dolgok rendeződtek? Az Estmédiánkban még mindig extrém a kockázat, de én a csak a cikk utolsó mondatát memorizálom, minden más lehetőséget kizárok. Úgy tűnik mintha egy kész tervet valósítanának meg szépen, pontól pontra.
Azért van itt egy lényeges dolog. A nagy pakkok nem mozognak. Ha megfigyelitek csak “kisebb”mennyiségek forognak kb 3-4hónapja,adják veszik. Hol vannak a többi tizen-huszon milliós pakkok??? Azt gondolnám hogy akik a tűz közelében vannak nagy pakkokal Ők azért többet tudnak Nálunk. Ahhoz hogy Ők kiszálljanak kevés a jelenlegi árfolyam,mert pillanatok alatt 10 ft alatt lenne az ár. Ha világ végét vizionálunk és nem élet lenne a vége,akkor is meg kell húzniuk elötte felfelé valami hírrel :) Na akkor lesz érdekes hogy hogyan tovább...
Est Média