szaferi
péntek, 09:00
előzmény: #1543 MANOPI
Elgondolkodtató, amit írsz. Főleg annak
tükrében, hogy a márciusi tárgyalási időpontok között nem található az
ügy. Okos vagy! Szép napot!
kavar itt ott mindenki egy hitelezö meg kettö nav meg fellebezés hegyek kész káosz megy kuriához mindkettö fellebezni majd azok döntenek amugy kuriások fideszesek
kavar itt ott mindenki egy hitelezö meg kettö nav meg fellebezés hegyek kész káosz megy kuriához mindkettö fellebezni majd azok döntenek amugy kuriások fideszesek
Még annyit,hogy számomra majdnem az a hangulat jön le a cikkből,hogy adjátok ,mert kell nekünk,majd mi megvesszük. ( Még van pár nap ) Tényleg nekem valahogy ilyen érzésem lett a cikk olvasásakor. TERMÉSZETESEN ÉN AZÉRT MINT HÓNAPOK ÓTA ÍROM , SZÁMOMRA KOCKÁZTATÁS AZ EST RÉSZVÉNY. VÁLLALTAM !!!!! Nagy pénzt kis kockázattal nem lehet keresni.
Szia Benibubu. ! Sajnos nem tudunk semmit. Ha biztos lennék magamba akkor vennék még 1-2 millió darabot, de KOCKÁZATOS . Nem veszek többet. Érvelés azért van, GONDOLAT ! A NAV ha benézte és elkéste a "munkáját" akkor kipipálhatjuk. A Hitelező szerint pedig nem felel meg jogszabályoknak ,de akkor viszont miért ment át az I fokon ? Igaz,hogy némely jogszabályokat többféleképpen lehet értelmezni,de szerintem a Bíró megfelelőképpen alkalmazta hisz ez a munkája. Értenek hozzá hisz külön vannak Felszámolás ügyekkel foglalkozó Bírók ! Mindegy, most már belátható időn belül túl leszünk rajta. Vagy bejön, vagy nem !
Optimista forgatókönyv esetén a menedzsment befektetőt keresne, mondván,
az „üres társaság”, a tőzsdeképes infrastruktúrával, a 3 ezer
kisbefektetővel, a 94,7 százalékos közkézhányaddal és 2-3 milliárd
között mozgó kapitalizációjával figyelemre méltó értéket képvisel,
hiszen tőzsdei bevezetéssel és részvénykibocsátással csak vagy hosszú
évek alatt, vagy tetemes költségekkel lehet idáig eljutni.
Est Média