Sziasztok! Sakk ide vagy oda - termeszetesen nagy tisztelettel leirvan nevet, s gondolvan a jartekre es jatszoira - szinte el sem tudom kepzelni, hogy ESTunkben baj lenne. Hiszek abban, hogy ertelmes, kompromisszumra kepes emberek kezeben van a kormanyrud es eszuk agaban nincs veszni hagyni ezt a ceget. Foleg ilyen merteku befizetesek utan, mi ugy latom masnak is feltunt! De gondolok itt meg a tuloldali leanykerok kompromisszumkepessegere is. En tovabbra sem zarnam ki a Fidesz belepeset. Azt hiszem, amit eddig lattunk az egy alku folyamat resze, amiben a felek hehyezkednek, veszik fel allasaikat, targyalasi poziciojukat. A jogero utan egy uj helyzet adodik. Egy uj ceg fog megjelenni, egy masik, erosebb pozicioban. A kovetkezo targyalasra a komuvesnek egy nagyobb ridikullel kell erkeznie - ez csak vicc volt. :) Orulok ennek a topicnak, a regibe mar nem irok.
IGEN, egyről beszélünk. Ezért is írtam az előbbi írásomban,hogy egy időbe az ÉLETEM volt a sakkozás. Mint írtam , NEMES játék,de te bővebben leírtad. :-) Kívánom,hogy jónak bizonyuljon a lépésünk EST ügyben. Ha esetleg nem, akkor tovább lépünk és máshol játszunk, SAKKOZUNK !!! :-) :-) Kívánom a legjobbakat.
Est Média