OK .Elnézésed kérem, nem akartalak megbántani!! Kicsit óvatosabb vagyok , amióta megvédtem loki01 barátunkat. Ha azt mondom tudom , jönnek a támadások , további kérdések. Ezért gondolom, h itt mindenkinek saját magának kell eldönteni kinek hisz és kinek kevésbé , vagy egyáltalán, UI. Az eredeti kérdésedben nem volt még ,h honnan tudom ?
Szia VACULAK ! Köszönöm az írásod. Én azt írom amit gondolok. (Elnézést,nem okoskodok.) Az a mostani 15 nap ami most zárult le az volt a Vagyonfelügyelős fellebbezés a NAV kifogására. Ha most a Vagyonfelügyelő fellebbezett a 15 nap alatt akkor 8 napja lesz a Nav-nak ,hogy észrevételezzen. Utána II fok !!!!!!
egy: nem tudom pontosan a dátumokat, mintahogy itt sokan vannak ezzel így. Kettő: a határidőket sem mindig tartják pontosan, azért mert szerintünk lejár egy határidő az nem jelenti azt hogy az érintetteknek is akkor jár le. Megkérdeztem normálisan, hogy ez egy biztos info vagy csak úgy gondolod? Miért kell ilyen választ adni? Miért kéne nekem eldönteni, hogy amit leírtál az igaz vagy sem? Azért kérdeztem meg, hogy honnan tudod?
" A felterjesztést követően a fellebbezést és az észrevételeket a Fővárosi Ítélőtábla érdemben megvizsgálja, és a 2018. január 1-től hatályos szabályok szerint harminc napon belül elbírálja azokat. "
Ha ismernénk az emlitett két dokumentumot teljes terjedelmében akkor szvsz 100-an 100 -féleképpen értelmeznénk. :-) Én bizok a jogi szakemberekben , a független BIRÓSÁGBAN , a józan észben.
Szia MANOPI ! bocs , h csak most válaszolok , de nem akartam szétirni az aukció utolsó 20 percét. Ugy gondolom, h itt két fellebbezés fut. Az egyik az XXX nevü hitelezöé, az egyezséget illetően , a másik a Vagyonfelügyelőé , a hitelezöi törlés miatt. Amit leirtam, az egy lehetséges sorrend , ahogy az Itélötábla eljár. A tartalommal nem lehet baj , piaci érték kb 2,6 Mrd HUF 180 nap átlaga 29 HUF megtérülés hitelezők részére kb 33 HUF-nál !!! 3000 kisrészvényes.
Mit számít a Nav véleménye ha a többség elfogadta és a bíróság jóváhagyta első fokon? Mit számít a Nav véleménye ha már nem hitelező? Ez nem adóigazatási eljárás ahol a Nav véleménye döntő.Amúgy mi a túró nem tetszik neki azon, hogy 100%-ban megkapta a pénzét? Ja, hogy a többi hitelező több mint 100%-ban térül? Nem kellett volna fellebbezni!
Est Média