Én úgy emlékszem hogy záró után még pár percig lehet megbizást beadni de,csak az utolsó kötési árban.Sem lejjebb sem feljebb nem.Talán 2 perc.Viszont a mai nap után és a sok hozzászólás után sok eladóra számitok holnap.Kiváncsi leszek a nyitóra és vételi oldal felhizlalására hogyan és meddig megyen.Izgalmas nap lesz a holnapi.Meg az utána levők is.Végre egy kis pezsgés újra itt.Tegyük meg tétjeinket.Melyik nyer?Fekete vagy a Fehér?
Lehet hogy hülyeséget írok de régebben nem úgy volt, hogy a zárás után volt egy olyan időszak amikor a brókercégek meg tudták csinálni az átkötéseket? Pár hozzászólással lejjebb írták, hogy ez TBSZ-re történő átkötés is lehetett, de azt mondjuk kereskedési időben szerintem nem lehetett volna megcsinálni, úgy hogy 2.5M rv áll benn t vételen.
nem tudom. én örülnék ha nem szélesítenének. csak próbálok a végére járni hogy mennyi esélyünk lehet erre... talán semmi, mert azért ma is volt forgalom, meg a 200ezres eladás után szerintem azért holnap is fognak adogatni, mivel valóban nem kevés a 200ezer. De ha meg azt nézzük hogy ki hány milliót tudott elzsákolni 2 FT magasságában, akkor tényleg muszáj lesz nekik emberes magasságokba és űberdúrva forgalommal tolni az árfolyamot, különben lefelé 2Ft-ig nem tudják eladni azt a sokat :) HA el akarják egyáltalán!!! elmélkedem, fáradtan, így nap végén... :D
nézőpont kérdése.... más rallyra számít más papírban, nem hisz a holnapban vagy tényleg csak túl nagy pakkja van. grat a nyerőjéhez. holnap azért kíváncsi leszek mennyien adnak majd! a legutóbbi rally tetejét közelítjük meg... biztos nullában páran kiszállnak, így hogy ez már azért technikailag a harmadik rallynap lesz holnap, (második limites nap lehet, ha úgy van).
Est Média