Én is ezzel próbálom magam nyugtatni sorban állás közben, hogy majd hullámvölgyben beleveszek. Meglátjuk, hol kapok! :-) Én lepődnék meg a legjobban ha 200 alatt igen.
Sőt, a korrekciós hullám nálam felszólítás még vételre, hisz olcsóbban kapok... de ez az én gondolatom :) Nem adom el, ha tartom 3 éve ;) kíbírom még amig 4 számjegyű lesz :)
Azért a korrekciós hullám eltalálásának hiányában szépen el lehet égetni a pozíció darabszámából... Inkább jobb kiülni, mint lefelezni, vagy lenegyedelni a pozicíót egy el nem talált hullámhegy és hullámvölgy során... szvsz.... de mindenki úgy kereskedik, ahogy akar... :)
óóó lesznek itt még dúrvább becslések is. megjönnek a rózsíszín ködösök majd rendesen is, nem csak úgy ímmel ámmal... aztán esésben majd indul a "hosszú távon jó lesz" bíztatás, na azt nem szabad elhinni és el kell adni és majd a korrekciós hullámban visszavenni! én ezen a véleményen vagyok. mert tényleg jó lesz hosszútávon, de lesz itt nagy nyereségolvadás majd közben, amit miért hagyna ki az ember :)
Bárcsak tehetném de ő mar elhunyt jo par eve Vajon hol van Hathor? Na azt tenyleg nem szeretem Keg -ben akit tudot átvert es riogatta a népet h egy papir se megy mar felfele foleg a kozep es kicsik!!
Est Média