Köszi Hank, drága vagy! Sokan itt tényleg megérdemlik, hogy jó dolgok történjenek végre! Én szorítok nektek is, remélem Opus is fordul hamarosan. :) xxx
tudván a cég előéletét (2010 óta van), nem gondoltam volna, hogy BCS ilyen nagy kaliberű embernek el tudja adni a céget (vagy egy részét, még nem tudjuk) mint Andy.. tegnaptól MÁS szemmel nézem a papírt (előtte bíztam, kételkedtem, kavarogtak rendesen az érzések) !
Gyakorlatilag azt veszek ki, hogy elég sokan napizzák. Aki eddig tartotta, az úgysem adja. Aki a végsőkig nem hitt, annak is lesz esélye beszállni egy nagy realizálásnál. És még jó áron. Eddig tálcán volt kínálva a AV Bakai által. Most itt van AV a házban, de gyanítom még így is lesz még bőven lehetőség bevásárolni a százas tartományban az ilyen marslakó féléknek. Persze itt már tényleg bármikor jöhet egy újabb infó. Van a parknak elég papírja még. Csak győzzük kapkodni a fejünket! Kíváncsi leszek, hogy az elkövetkezendő keét hónap hírei meddig repítik az árfolyamot. A végső célárra tippem sincs, arra sem a sztori mikor teljesedik ki.
Ki?Én?Mert nem sok ember van még itt rajtam kivűl akinek jó pár éve van papirja meg hígitott db-mom sem kevés.Nekünk elég kemény volt ez az időszak.Főleg ez a sok le-föl amit ülve néztem végig.Szóval én nem hinném hogy kétkedő lennék.Bocsi!
Est Média