Szia, köszönöm a visszaigazolást, rendes Tőled ! A 2Ft alatti időszakban csak egy páran tartottuk a reményt, hogy valami még lesz ebből a részvényből !
Szép reggelt nektek ! Tőzsdekrach ezt neked írom ! Múltkor hogy visszakerestem az eszmefuttatásomat hogy én hogy csinálnám vagy hogy lenne logikus (akkor még 10ft alatt volt a papír)Azt figyeltem hogy te akkor negyon benne voltál a fórum világába akkor még csak ez a fórum volt ! Gratulálok neked főként hogy ilyen sokáig kitartottál te is ! Üdv mindenkinek!
Lehet, de a cikkeit a kilátástalan napokon nagyon sokszor újra elővettem és átolvasgattam, mert valahogy mindvégig azt az utat véltem hitelesnek, amit ő is felvázolt. Gazdasági cikkei a legmértéktartóbbak voltak és soha nem éreztem az írásai mögött a cinizmust, mint tette azt akár a pf. nem is egyszer. Remélem már ő is a milliomosok klubjában szivarozgat. Megérdemelné.
Annyi hiba azért van a cikkben hogy a park tol bcs nem vette meg a céget. Nem az ő családi cége.. KB nearmiss. Kicsit olyan mint a verselemzes. Utólag elemezgeti a nagy moveokat a híressé vált alkotótol de közben vélhetőleg nem követte és így a puzzlet sem rakta össze. Lufi topik pozitív a csóka ;)
Est Média