Elolvastam mégegyszer, látom csak a székhely, könyvvizsgáló és a létesítő okirat változott. De ezeket még tavaly változtatták, hogyhogy csak most jegyezték be?
Emberek! A cégközlönyben tegnap kijött egy tájékoztató változásokkal kapcsolatban. Erről volt szó? Beszéltétek? Mi változott? Minek változtatnának bármit a cégadatokban ha nincs vele tervük ráadásul pénzbe kerül a változtatás...??
Sziasztok! Lenne olyan ESTkolléga aki pontokba foglalná korrekten a lehetséges verziókat, lehetőségeket a papírral kapcsolatban? Nagyon szeretem olvasgatni, konzekvenciákat levonni az értelmes hozzászólásoknál. Nem EX féle köcsökségekre gondolok elsősorban. :) Köszi előre is és szép ESTét mindenkinek. :)
szerintem is igazából mindegy melyik oldalhoz tartozó pénzember szerzi meg, mert ha új tulaj lesz már csak nyerhetünk, maximum a potenciáljukon mehet a vita melyikkel járnánk jobban :-) - jó lenne ha minél többet írnál ide is, sokat számít a jelenléted a kritikus időszakokban, - és amúgy is -,a kedélyek megnyugtatása érdekében. Rutinos rókaként sokan tudnak tőled tanulni, és a trollok miatt senki ne aggódjon, ez a topik nem lesz szétbarmolva néhány rosszindulatú, megkeseredett ember miatt. Ahogy korábban is írtam természetesen lehet és kell is kritikus szemmel figyelni a papírt, de kulturáltan, nem habzó szájjal mint egyesek...
amugy est mediával nem lesz gond ,viszont más gond az lesz ,akár maradí a fidesz akár nem,ha marad diktatura kiteljesedik ,ha nem akkor orbánék tesznek rola hogy nyugi ne legyen ez egy olyan ex szokás,
Én már írtam erről. A VÉLEMÉNYEM, politika mentesen,hogy én örülnék ha ellenzék szerezné meg. Ott is vannak pénzes emberek :-) akik pakolhatnának be pénzt értékeket !! Mindenki vehetne Mindkét politikai oldalú részvényből és akkor bármelyik irányba megy a folyamat akkor a JÓ is jöhet,lehet. :-) Egyénként már sokszor bebizonyosodott,hogy ha pénzről van szó akkor tudnak ezek "barátkozni" ! :-) :-) A pénzt jobban szeretik mint az elveket !! :-) :-)
Azonnal pikkpakk jóra fordul minden! Ami eddig korrupt volt az is marad. Amit ezután lopnak, ja arról nem írhatnak, mert az mégis hogy nézne ki? Jönnek az oroszok, meg a kínaiak és Ámerika megment bennünket!
Est Média