zsír, új topik. köszönjük. nyugi csacsa, kissé kivagyok én is mostanság. nem jönnek össze a dolgok. mindennél várakozás van most. nem lehet mindenki tutiszupin nyomni, már én is elengedtem a hétvégén... lesz itt még csúnyítás szerintem 40 alá is akár, de továbbra is azt mondom, nem állnának ennyi eladás alá, ha nem lenne valami kilátásban. ennyi pénzt még egy "hali" se tolna ide - mivel rizikós - amennyit megvettek itt... tehát nem hiszem hogy kizárólag spekák gyűjtötték. nyiván Ők is, de nem csak Ők. jó lesz ez, csak segg kell hozzá :(
az a baj hogy mit lehet venni? én tul sokat már nem látok est és csepelen kivül ,plusz 20% nudlik már ,majd ha ez a kettö lemegy jöhet nek az osztalék papperok .nyomda összel twack, vagy beufrás egynapos limitbe én mást már nem várok ,vagy egy nagyobb esés aláállása után egy pici upp ,ez a jövö közeljövö ,!
ja csepelnél meg hátha jön hir akkor nagyot kaszállna ,elképzelni nem tudom mikor jön hir ,est is kicsit arra hajaz ,de itt kátni az alagut végét legalább
Est Média