Most oromteli hangulatban van mindenki. Egy valamiben segitsetek kerlek. Miert gondolja azt mindenki, hogy olyan uj tulaj lesz, amitol az arfolyam majd otszaz es es meg nagyobb szamok repkedtek. JG elmondta, hogy Ok mar tozsdei ceget nem vesznek. Jott valaki itt a Medicor peldajaval. Szoval miert gondol itt mindenki olyan tulajra ami az emlitett arfolyamokat generalja majd???? Kerdesem nem provokativ. Teljesen mas. Egy eve akinek volt egy kis penze, es csak 1-1 millioert vett Estet, Nordot, Ott1-t es Set-et az most szep kis haszonnal szall ki. Gratula nekik. Kerdes hanyan mertek megtenni. Egy tozsdesnek gondolom 1 millio nem olyan nagy penz.
Eddíg böjt volt,most kezdődik a vigalom.Nyitás PIACI áron lesz.Szerdán nem voltam online,néztem mint a mozis,mert elment egy kis csomagom,szép nyerővel.Végighúztam a múlt évet a hentes papírokkal,nagyságrendet ugrottam a tőkével,de ez a papír már nem azt a szerepet tölti be,mint az előző profittermelő.Az elvittet visszaveszem piacin,oszt ráülök,mint tanyasi tyúk az eltojt tojásaira a többivel együtt.Év végéig várom a következő nagyságrendi ugrást.Persze nem egyedül ezzel a papírral.Szép estét,nyugalmas éjszakát mindenkinek,holnap 9-kor start! Szaporodjanak a számla végen a 00000-ák!HS!!!!!
Egyetértek Benibubuval.Sokan most hétvégén ocsudnak majd.Igazán a sajtó sem kommentált,csak tényt közölt.Hétfőtől reagálnak majd ez szélesebb körben reklámoz.Nem kapkodnak új hírekkel szerintem.100 alá én sem várom.Nagy a bizonytalansá gde pozitív:)))Meg nem sok eladó lesz,csak akinek muszáj...Én a jövő péntekre leszek kiváncsi..De nem okoz csalódást sztem.
...az extrém elmozdulás eddig sem volt kizárt... érdekes napok jönnek... a legmeglepőbb az lenne ha holnap nem történne semmi különös... akár még ez is benne van...
10 millió db közkéz??? Marhaság!!! Lényegesen több van!!! 500K-val nem lehetett bekerülni a Top 15-be 2 hónappal ezelőtt a részvénykön v szerint! A kötvényes részével maximálisan egyetértek!!!
Est Média