Papa! Minden tiszteletem a Tiéd! Ezt fontos volt leszögeznem! Megfogalmazásod tankönyvi. Való igaz ultra nagy a kockázat! Viszont a céget megmentették, hétfőn vagy kedden lejön a cs.a. a névből. Valakik megmentették a céget, természetesen nem azért, hogy a kisbefektetőknek tarháljanak egy kis pénzt. Erre a cégre valakiknek (NER-oldal) szüksége van, és e szerint lesz tartalommal megtöltve. (Csakúgy mint a Konzi és Opi)
Én most úgy menedzseltem a kockàzatot, hogy igyekeztem nyereség piramist építeni. Màr az ítélet előtt eldöntöttem, hogy az idei realizált nyerőm (hàla a jó Istennek nem kevés) felét belerakom rakétamédiàba. Bukàs esetén megmarad a fele ( így lett volna még 3/4 évem kijavítani az elszenvedett veszteséget), nyerő esetén pedig brutàlis agresszív módon termelek kumulàlt nyereséget. Hosszasan számolgattam excel táblàzatban a kimeneteleket. Hála Istennek bejött, de készen àlltam nyugodt lélekkel életre és halàlra egyarànt.
Kedves Gyuripapa! Nem ismerjük egymást, az Opus topikban sosem voltam aktív, de mindig élvezettel olvastam az írásaid. Itt többet szóltam hozzá, mert eddig jellemzően jogi természetűek voltak a cég jövőjét befolyásoló kérdések. Ez a korszaka a cégnek szerdán végleg lezárult, és a jövő hét elején hivatalosan is új időszak kezdődik, egy tartozás mentes, csődeljárásból szabadult, egyenlőre tevékenység nélküli tőzsdei céggel. Örülök, hogy a te figyelmed is felkeltette már a társaság, idővel mások is jönnek, a jövő szerdán elkezdődött. Ahogy pedig december elejétől (fellebbezés bejelentése), vagy február 22.-től (az iratok felterjesztése másodfokra) nem lett a papír értéke nulla - erre az előző egy hónapban valóban nagy esély volt, bármelyik nap megtörténhetett volna -, nem kell aggódnod, már nem is lesz, a szót pedig lassan átvehetik a hozzád hasonló elemzők, köztük remélem te is. Üdvözöllek nálunk
Kedves Gyuripapa! Mint ahogy az előttem szólók is írták, a cég sorsa megoldódni látszik. Én még tavaly ősszel zsákoltam be, akkor jóval nagyobb volt a kockázat. Persze még így sem kockázatmentes, de nagyon sok minden arra utal, hogy hasonló dolog fog itt is történni, mint a konzum és az opus esetében. Szóval várunk, remélem veszel Te is.
Csődeljárásnak lassan hivatalosan vége. Új befektetőt várunk bele. Várhatóan a korábbi tartozást felvásárolta a korábbi tulajdonosoktól, így az újonnan kibocsátott részvények várhatóan eleve az új befektetőhöz kerülnek. Így gondoltuk ki itt közösen, míg vártunk az elmúlt hónapokban. Új cég keletkeezik, úgy kombinálunk . Sok milliót és sok energiát beleöltek ebbe a megmentésbe, valszeg megvan már az új befektető.
Gyuripapa, vége a csődeljárásnak! Szerdán ezt ünnepeltük a 65% emelkedéssel! A cég betekintést nyert az iratokba, és vége a csődeljárásnak. Hétfőn megjelenik várhatóan a Cégközlönyben. Külön tájékoztatást ígért a cég erről is!!! https://bet.hu/newkibdata/124964780/Tajekoztatas__2018_03_14.pdf
Haha, igen! Még mindig Zakopane! Jó itt, jó a levegő, sok pihenés, sok evés és kiràndulàs. Az asszony màr pihen, hàt én miért ne jönnék vissza egy kicsit a vérkeringésbe?
Est Média