Szerintem a befektető már meglehet hiába csak a jogerős után lehet tárgyalni. Egy komoly befektető nélkül nem tudott volna megmenekülni. És it nem valami himi-humi valakiről lehet szó, mert ezt nem volt egyszerű keresztül vinni. Én is szeretnék gratulálni minden befektető társamnak, nem mondom, hogy nem volt nehéz, sokszor a dobás szélén álltam, de kibírtam.
Törölt felhasználó2018. 03. 15. 07:20
Elképesztő történés! :) Nem hittem volna, hogy a bíróság nem a nav-nak ad igazat, még akkor sem, ha nincs igazuk. Viszont innentől jöhet a csoda! Van egy pakk 4 Ft-os áron szerzett rv-em, remélem 400 lesz idén! :) Ki mire tippel, mi a folytatás? Én azt mondom, valami informatikai területről jön befektetés bele. Az a terület az egekbe tart emelkedésben. Gondoljunk csak az elmúlt egy évben mely részei szárnyalltak.
Megvártam,hogy nyugi legyen a fórumon ! TESTVÉREK !!!!!!!!!! JÓÓÓK VAGYUNK ! MOSOLY MINDENEKELŐTT !!!!!!!!!!!! SÉTA ! Az OPUSba nem írok,mert ott megy minden az "előírtak" szerint !! Ide sem fogok !!!!!!!!! PIHI van !!!!!!! VÁRNI FOGOM A JÓT,mert ez csak a kezdet SZVSZ !!!!! MOSOLY TESTVÉREK !!!
Így van. 200 alatt a fososok adják csak el. Ha ennyi várakozást kiult valaki a lutrira akkor ne a siker kapujában dobjon 100 forintért. A hétfő is meghatározó lesz!
Mert pl megveszi vki az ures ceget 40..50ft aron es lesz 50m db reszvenye plusz a kotvenyesek papirjai es 90..100m db rv pl 200ft eseten egy 20mrd ero ceggel bejon, mikozben kaszalt nagy penzt. Ez siman benne van
Est Média