Köszönjük, hogy éberségeddel felrázol minket, hogy milyen nagy baromságot csinálunk, hogy tartjuk ezt a wcpapírt. Ennek a wcpapírnak az én toalettemben konzi illata van! szerintem másnál is!
Törölt felhasználó2018. 03. 15. 10:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
500-nál az új célárat fogom újradefiniálni! :) Konzinál 940-nél adtam el nagyobb mennyiséget. Milyen jó is lenne az mostanság!
Hi , Emma ! Örülök , h látlak. Első soroddal egyetértek. Szvsz sincs szükség sem mellveregetésre, sem mások ekézésére !! Az első fejezett lezárult. Spongyát rá :-) A hogyan tovább a lényeg!! Érdekes amit irsz de egyenlöre örüljünk, pihenjünk ,ünnepeljünk. Kellemes ünnepeket és kellemes 7végét kivánok Neked , Exnek , mindenkinek!
Elnök úr mielőtt ex-et ekézed, gondolkozz! Közel 8mrd a kapitalizáció ezen az árfolyamon, ami mögött 60mFt tőke áll. Te bevezetnél (most hasalok egy számot) 50mFt-ért a tőzsdére egy céget, vagy megvennéd ennek a felét? Ha megvennéd a felét 30-120mFt-ért (1-4Ft/rv) vagy 4mrd-ért (80Ft/rv) tennéd? Ha megvennéd Te a saját vagyonodból másoknak hány mrd-ot pakolnál bele? :) Lássuk be hogy a legnagyobb valószínűsége annak van hogy azt a plusz 50m-nyi papírt 1-5mrd-on (1-50Ft/rv) rátok szórják.
Elhiszem , nem Rólad irtam , sőt senkiröl , csak egy jelenségről , h most kiderül, h még a fundások is beszálltak. Szvsz mindenkinek magánügye mikor vette, mennyiért stb ugyhogy bocsi de félre értettél.
...én speciel szeretek hülye lenni mert ahogyan a mondás is tartja: Bolondnak bolond a szerencséje... (erről jut eszembe, hogy aki randomos ne feledje el az ott meghirdetet játékot már akit érdekel a díjtalan real time) na jó ünneplést mindenféle értemben és kellemes hosszú hétvégét kívánok mindenkinek. néha eddig is nehéz volt de úgy érzem a java csak most jön...szeretném jól csinálni...
Erről beszéltem én is tavaly.ilyen megállapodást nem kötnének a hitelezők ha nem tudják hogy mi lesz utána.azt is írtuk többen is hogy erősen gyanús hogy a kötvényesek nagy részét már kivasaroltak es 1-2 nagyobb kezébe került. Erre utaló jeleket láttunk az egyezség elfogadásában. Mivel szinte egyhangú volt. persze akkor is mi voltunk a hülyék exmnbs szerint.
Sziasztok! Nagy öröm ért bennünket tegnap! Azt gondolom h aki kitartott és nem ült fel a provokációnak, akik nem remegtek meg azok igazán boldogok lehetnek. Tartson ez az érzés nagyon sokáig! A nyúl meg tojjon egy 200 körüli árat!🍷🐣🐇
Igazad van, nem biztos, hogy hetente lesznek történések. Ráadásul jön a nyár is majd, ami uborkaszezon. Rá kell ülni a kezekre, az is kell ahhoz, hogy meglegyen a 400.
Est Média