Aztaaaaaaa!!! Most nezem mi van ( de jó h nincs időm mostanság nézni se az árfolyamokat) de megérte tartani !!!! Ennyi!! Grat mindenkinek aki bízott!! ;)
most értem gép elé, és csak lesek :-) jöhet a primus capital, vagy ki tudja ki, a lényeg aki eddig benne volt már rosszul nem jöhet ki belőle ! ÓRIÁSI MOSOLY !!! Gratula a régi és új tulajdonostársaknak !!
Azt szamoltam, hogy aki 3ft-nal csak 1 millioert vett, annak majdnem 30 millio a nyeresege. Oszinte gratula!!!! Egyebkent milyen nagytulajra gondoltok? JG azt mondta nem vesznek tozsden levo ceget. Igy kinek es mirt kellene? Kerdesem nem provokativ, hanem tenyleg nem vagom a sztorit. Koszi!
Minek veszed magadra?!! Ne legyél már önérzetes, amúgy meg valami orvosi segédeszközt vettél mikor 46- on adtad nem? Járókeretessel nem lenne fer a ketrec harc :) Na de, tudod mit legközelebb 100nál írok rem te is :) Béke poraidra
Áts Karcsi borral és pipával ünneplek. Emelem poharam rátok is kedves befektető társaim, akik velem együtt kitartottatok, de mindenek előtt Jockey-ra akinek a brutálisan jó beszállót köszönhetem. Egy új korszak indul cégünk életében. Tele izgalommal és sikerekkel. Az első lépést ma megtettük az álmaink felé vezető úton ;)
Est Média