Amugy Nem csodálkoznék egy hasonló dolgon mint az OPUS-nál....hogy felajánlanak vételre X összeget amíg nem derül ki a tulaji összetétel......vagy valami hasonló
Az utolsó kereskedési szakaszból kiderül majd. Nem lennék meglepve ha 50-100k csomagok állnának vételen. Így legyen!! Nagyon bízom benne hosszú hónapok, évek után!!!!
Ja... és OTP már több mint egy hónapja vizsgálódik, hogy hová tették az egyik 10k EST csomagomat, amit készleten jeleznek, de eladhatónak nem. Érvényes megbízás sincs rá beadva...
Én örülök, hogy részese lehetek ennek. Meghatározó élményt jelent számomra az EST a sok várakozással, reménnyel, félelemmel és örömmel. Ez egy történelmi story a Magyar tőzsde életében akárhogy is lesz és mi itt vagyunk :)))
A kérdés, hogy a cég kéri a betekintést és a tájékoztatást személyesen -ebben az esetben már ma megmondhatják az eredményt- vagy megvárják hogy postán megkapják, akkor csak jövő hétre marad. Mondjuk én nem tudnám kivárni a postát, tuti rohannék be hogy mondják meg.
Abból gondolom, hogy inkább vették mint adták, mert eddig nagyon nem kellett senkinek az elmúlt napokban, így ha valaki adta volna, akkor nem lett volna aki megvegye, csak sok szint összesen. Másrészt azért adták, nehogy 50-en zárjon már most és induljon a vételi pánik. szerintem :)
Est Média