Megmentik a céget, már az nagyon előre mutató. De AV óta szinte biztosra veszem, hogy lesz valami és jó lesz. Azért nem biztosra, mert ugye tőzsde meg minden. De AV óta fel se merül a rossz.
Sziasztok! Jo ezt latni, hogy mindenki pozitiv vegkimenetelt var ettol a papirtol, folyamatosan jonnek a jobbnal-jobb tippek es otletek, hogy mi lesz majd...de mi van ha semmi sem? Biztos, hogy csak nyerhetunk itt? Kerdezem ezt ugy, hogy az utobbi idoben jocskan bevasaroltam en is. Felreertes ne essek, nem szeretnek negativ hangulatot teremteni, de mi tortenik akkor, ha itt tenyleg semmi sem lesz...?!😳
Egyre jobban úgy gondolom,h ml-nek semmi köze nem lesz ehhez. Nekik az opusba kell mindent integrálni, a gyengén prosperáló és "kormánytól" függő vagyon elemeket pedig kiszedni. Ha jól tudom még lesznek felvásárlásaik. Mi egy üres cég vagyunk jelenleg ide be tenni kell cuccokat. Az a helyzet,h fogalmam sincs,h mivel akar foglalkozni AV. Áprilisig kiderül de jó lenne ha még december előtt mert az opusban most lesznek meglepetések ami erőssen elviheti a fókuszt.
Este azon morfondíroztam, hogy simán elképzelhetőnek tartom, ha jön egy kis ingatlan bulika is. Valamint az is, hogy a NER 2.0-t látjuk majd épülni. Egy két pilléren álló NER. Egyik láb Mészi, másik láb Vajna. A gazdasági hatalmat minden körülmények között bizítosítandó kisebb redundanciával.
Helló Mindenkinek! 2 dolog jutott eszembe a pénteki Opus apportbejelentéssel kapcsolatban. 1: A MW megvásárlását simán elviselte az Opus esés nélkül. Amikor ez szóba került először hónapokkal ezelőtt mindenki azt írta, hogy 30-40% esést fog okozni. Ehhez képest elég volt az apportok bejelentése és 1-2 cikk ami leírta, hogy nem is akkora nagy a nyereség, csak az "állami köldökzsinór tartja életben" stb. Ezek a cikkek pár nappal a bejelentés előtt sztem tervezettek voltak. Pénteken senkit nem érdekelt a MW sorsa, simán limitre ment, pedig az apportokat már legalább 5 hónapja tudjuk. 2: Sztem nem adott volna a Talentis ZRT 8MRD-ot a Mediaworksért, ha ezt utána egy nonprofit kht-ba "kvázi állami cégbe" akarnák beaportálni. Tudom voltak erről hírek, legalább 10-en leírták a fórumozók közzül, hogy nem ide fog jönni. Hiszem azt, hogy ide fog kerülni és jön még a volt Simicska féle média az Atmedia, esetleg a TV2 és a rádiók is.
Népi megfigyelés!Ha a szekta tele van bekakált,behugyikázott tulajokkal,vagy a lufi megtelik irigy,és okoskodó kimaradókkal,akkor megnyugodhatunk mert itt van már a Kánaán!Vagyis közeledik.😉 Utóbbi bull jelzést adott.😜
Colop úr is büntiben van , hétfőn 10 h -kor szabadul....
Törölt felhasználó2018. 11. 17. 17:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Arra céloztam, hogy a tavaly szeptemberben megkötött csődegyezség előtti Est egy teljesen más cég volt, mint a mostani Est.A tulaj is más már, mint ahogy az Opusban is külön kell kezelni a Phylaxiás, BC-s időszakot, hiába ugyanarról a cégekről van szó, mégis olyan nagy változásokon mentek keresztül, hogy értelmetlen pl. 8-10 évre visszatekinteni TA-ban. Estben ráadásul úgy tudom a 2000-es években sokkal kevesebb papír volt,úgyhogy ha kérhetem ne hülyítsük egymást valóságtól elrugaszkodott chartokkal. :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A