Végig kísérték az emelkedést 20-tol 180 HUF-ig. Remélem a megjelenésük kb. ilyen arányú loketet ad. Fáj nekik hogy a piac stabilan 150 HUF környékére értékek most.
A jobb zseb meghitelezte a balt. Csak be ne döntsék egymást. Még lehet igaz is lenne egyébként ha piaci alapon működne a médiapiac ezen szegmense. De itt nem a piac dönt hanem a politika. Ezt a faktort vétek lenne elhallgatni a mondókából.
Nem értelek. Pont, hogy a Fidesz média az, amire tuti mindíg lesz pénz. Propagandappénz függés? Ez teszi folyamatosan finanszírozottá a médiát.. Ha csak a médiáról beszélünk..
Szia ebben részben igazad van, de pont a média az ami nem feltétlenül piaci alapon működik, másrész ezt a rv-t én nem az unokáimnak szántam (nem akarom az osztalékszelvényeket "vágdosni"), ha lesz benne 2 jó év akkor nekem bőven elég :)
Jó reggelt mindenkinek! Most egy kicsit megnyugodtam, ha megérkeznek a lebeszélők az mindig jót jelent az álmoskönyv szerint :) OFF: Az opusnál elég volt egy limites nap és utópia pompei eltünt azonnal, pedig vártam a kommentjeiket tegnap.
Egyéb várakozások persze még lehetnek, írhatnátok róla hogy mi az ami ezt az árat alá tudná támasztani... (szerencsejáték talán egy kormányváltásig... )
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A