Janika beszámolója nagyon hüen adja vissza a kgy-t. Talàn mèg tovàbbi info , h a levezetö elnök dr Kapolyi Jòzsef ügyvéd volt , Perger Úr külföldön . Elhangzott , hogy a nègy uj Deltàs IT tag egyben a Delta Holding tulajdonosai is. Szvsz ujabb fontos feltètel teljesült a TA sikeres zárásához.
"egy biztos: nagyon komoly cég van épülőben!" Én ezt 1 forint óta tudom...:))) Komolyra fordítva tényleg köszi. .... Mondjuk azt továbbra is fenntartom: Ahhoz hogy profi 4.0-ás szolgáltatást tudjunk nyújtani szükség lesz az 5G-re. Hiszen az egésznek az a motorja. A Delta nem pályázik, innentől fogva kell, hogy legyen valami kapcsolat így-vagy úgy olyan céggel, aki sikeresen pályázott az 5G-re. SZERINTEM.
Csak néhány szóban: nagyon profi közgyűlésen vehettünk részt. Profi előkészületek voltak. A lebonyolítást nehezítette, hogy a Tebész képviselője folyamatosan reagálni kívánt minden elhangzott szóra. Akadékoskodására egy napirendi pontot meg is kellett újra szavazni. A kezdésnél 39 millió részvény volt jelen, majd megjött a Globterm és még valaki így 52m rv volt jelen a 258m részvényből. Csaba jelen volt végig, de csak mint megfigyelő, meghívott. Nem szólt hozzá, nem szavazott. A Delta nagyon komoly prezivel készült, amit Papp úr adott elő. A lényeg, hogy ipart 4.0, rendszerintegráció, és az ebben lévő lehetőségek kiaknázása, lehetőleg állami megrendelések nélkül. Telekommunikációs cég érkezésének lehetőségére az volt a válasz, hogy nem. Nincs most ilyen kérdés napirenden. Más pályán szeretnének mozogni, mint a 4IG, de természetesen lehetnek átfedések. A jelenlegi Delta és a jövőbeli Delta Technologys egy teljesen más dimenziót fog képviselni. A benyomásom az egészről: Ez nem átverés! Ha valaki még mindig annak gondolja annak fel kell ébrednie! Hogy ez a 120+ árfolyam hová mozog a jövőben, szerintem senki sem tudja megmondani, de egy biztos: nagyon komoly cég van épülőben!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A