Egyetértek tozsdekrach-al, szerintem a tranzakció lezárása közelebb van mint sejtjük. A cég rohamléptekkel halad a feltételek megvalósítás felé, a közgyűlés pedig egy nagyon fontos mérföldkő volt. A december 20.-i céldátum szerintem csak óvatos ráhagyás az esetleges elhúzódás miatt, de ahogy most látszik, sokkal hamarabb lehet a megvalósulás.
Ismétlés a tudás nagymamája: Egy új belépő próbál venni, de itt ez édes-kevés. Nem lehet a nagyokkal szemben menni, ha ők nem akarnak forgalmat, akkor nem lesz. Ide sok türelemre lesz szüksége új barátunknak. Nagy dolgok lementek, most várni kell az új részvények szétosztására. Amíg ez meg nem történik, addig az árfolyam sem fog vélhetően innen jelentősen elmozdulni. 110-130 lehet a mozgási tartomány.
na , ezt nagyon jól látod - ahogyan én is gondolom. "Nem lehet kevesebb az arfolyam, mint Vajna halala utan, amikor szinten itt jart nyugalmi allapotban"
A fundat ugy ertem, hogy vegre nem csod alatt van a ceg, most toltik fel. Nem kicsi IT ceggel, nem kis emberekkel. Ezen felul evrol evre nagyobb profitot varnak 2023ig eloiranyzott terv szerint. Nem lehet kevesebb az arfolyam, mint Vajna halala utan, amikor szinten itt jart nyugalmi allapotban
En chart alapjan mondom, hogy hirt var a chart 130fole keruleshez, kitoreshez, az emelkedo haromszog mondja. Par nap. Egyebkent Tozsdekrach mondja jon hir
"es funda pedig rendben" Na, ezt kifejthetnéd. Onnan indulunk, hogy a Delta deal lezárását követően lesz 383 millió db részvény. Ehhez milyen bevételt és nyereséget vársz és milyen időtávon, amivel szerinted 122 Ft-nál rendben van a funda, sőt ettől feljebb várod az árfolyamot? Köszönettel
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A