Biztos már észlelték mások is, hogy a cég új nevében nincs benne a 'vagyonkezelő' kifejezés. Ez viszont arra utal, hogy itt csak a Delta lesz, másik cég nem. Ettől még várok egy új tulajdonost, a nagyot, aki ezt az egészet irányítani fogja.
Delta Technologiesre változik az Est Media neve, a Delta Csoport négy tulajdonos-menedzsere mellett pedig Szlankó János és Hetényi László személyében további két tagot is beválaszthatnak a cég igazgatóságába, közölte a tőzsdén jegyzett cég vasárnap.Arról már írtunk korábban, hogy a kis tőzsdei cég adásvételi szerződést írt alá a hazai informatikai piac egyik legnagyobb cégével, a Delta-csoport holdingtársaságával, a Deltagroup Holding Zrt.-vel a Delta Systems Kft. megvásárlásáról. . . . !!! A hazai informatikai piacon láttunk már olyat, hogy egy kis hal megevett egy nagyobbat, de az tényleg egyedülálló, hogy egy zéró forgalmú tőzsdei cég megvesz egy több tízmilliárd forintos forgalmú céget. Itt tehát nem a kis hal ette meg a nagyobbat, hanem a plankton nyelte le a kék bálnát.!!!
Chart elindult tegnap, ma sajnos visszaszorították. Én is a kitörésre vettem, gondoltam megy fel tovább ma, de sajnos a reggeli száz ezres vételeket vissza adogatták estére.Holnap meglátjuk. A DELTA nálam is új fejezet a cég életében, egy új kezdet. Tőke emelésből új részvény dec 20ra lesz, ha jól látom. A közgyűlés úgy tűnik okés volt, a cég bemutatkozott, vázolta a jövőt a részvényeseknek. ITbe is kerültek érdekes tagok. "Az EST MEDIA Nyrt. Közgyűlése 2019. október 1-i hatállyal a Társaság együttes aláírási joggal
rendelkező Igazgatósági tagjává választja a következő személyeket tisztségük határozatlan időre
szóló betöltése mellett: -Szlankó János, anyja neve: Bárány Ilona, született: 1949.02.15., lakóhely: 1125 Budapest, Óra utca
1/b., adóazonosító jel: 8299952573 -Hetényi László, anyja neve: Kovács Emília Gizella, született: 1955.10.20., lakóhely: 1141 Budapest,
Gödöllői utca 124., adóazonosító jel: 8324330461 " https://www.google.com/search?q=szlank%C3%B3+j%C3%A1nos&rlz=1C1AFAB_enHU443HU520&oq=szlank%C3%B3+j%C3%A1nos&aqs=chrome..69i57j0.4018j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 ...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A