Nem azt írta, hogy nem gazdagodott meg, hanem a kavarás a gond. Ha a Globe részesedése csökkent, hova lett a 84m db rv, miért nincs arról is jelentés? Ha dematerializált, akkor az össz szavazatba sem számít be, vagyis nem csökkent volna 5% alá.
Nyugi, dehogy jó. 😁 Csak nő a feszkó, gyűlnek a trollok, sokan kicsit idegesebbek. Én pl. tuti nem számoltam ilyen kanyarokkal. De ez van, esztike ilyen lány. 😁✌
Mint már mondtam, fokozódik a hangulat a cél előtt, ezt érezzük is. Sok okos ember jelent meg mostanában, hogy segítsen nekünk és megmentsen minket a biztos haláltól 😃. Glob rv-k már más kezében vannak és nemsokára ki is derül ki a birtokos.
Nana, amire te gondolsz, az a birtokbavétel. A tulajdonszerzés a központi értékpapírszámlán történő jóváírással történik, ez pedig nem azonos a tulajdonos számlavezető bankja által a tulajdonos értékpapírszámláján való jóváírással. Ne feledd, ez nem részvényátruházás, hanem új részvények kibocsátása! A Tpt. valahol a 9. § körül tartalmazza a vonatkozó szabályokat, amelyek szerint a KELER már a központi értékpapírszámlán is a tulajdonos javára írja jóvá a részvényt.
Lehet, hogy ő többet tud. Lehet, hogy még azt is tudja, hogy ez a tőzsde, nem a kamatozó betétkönyv. Piacon annyiért és akkor veszel amennyiért és amikor szeretnél. Ez a Te döntésed. Kérlek panaszoddal fordulj ahhoz aki garanciát adott az árfolyam-nyereségedre. (Közgáz. 1. lecke vége)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A