egyszerűen tényleg minősíthetelen a stílus a hozzáállás a kárövendezés... mindig elmondom hogy azért választottam a szektát a sok est topik közül, mert itt emelkedésben tudunk örülni, esésben ötletelni, nehéz időkben pedig a lelket tartani egymásban. Odaát ezt úgy aposztrofálják, hogy itt nem lehet negatívumot megfogalmazni, mert egyből kitiltják az embert. Szerencsére nem így van, csak a kreténeket tiltják ki. Én sem szeretem az indokolatlan ködben úszást, de itt most készül valami. A jelek, a kommunikáció is erre utal végre. Ha átbaszás, majd újratervezünk, de nem fogom eldobni egy két alsó limbó, megy 40 alá, gyenge muzsika stb. beírástól... szar lehet aki ez alapján kereskedik :)
Mindig örülök ilyen napoknak. A teljesen életképtelen marinéniktől ilyenkor könnyűszerrel lehet búcsút venni. :) Kedvencem odaátról ma: "Nem tűnik fel hogy vége srácok? " XDDDDDDDDDDD
átolvastam picit lufiba... régen fel tudtam b...ni magam rajtuk, de már csak mosolygok... az egész lufi "gyenge muzsika" csak hogy a saját szóhasználatukkal illessem őket. :) Tremmel 4,99% lett... Lufi konklúzió: most már lehet szórni ész nélkül, alsó limbó lesz... Valós árfolyam reakció: -2% (szeintem ma erős plusz lesz, mert még mindig többen tudnak jól értelmezni)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A