Igazad van , meglátjuk. :-) Bizom benne , h musical lesz vagy vmilyen zenés darab . Hegedüs a háztetőn..... vagy, Jó ESTét nyár , jó ESTét szerelem ...pl :-)))
Én sem értem sajnos, hogy sokan állampapír szintű biztonság mellett akarnak hatalmas hasznot. Ilyen a világon nincs. A spekuláns minden napon önként jelentkezik a bitófára, mert többet akar nyerni, mint az átlag. Nagy pénz, nagy foci...vállalva esetleg azt is, hogy a csapata kiesik a másodosztályba. Ezeket a tele a gatya dolgokat én sem értem, ez nem Matáv meg Any.
Jó reggelt a brokijátszótéren. Nyitóban 50K eadáson, de már 70K vevő lenne 116-on... ez nem jött be :) ennél nagyobb fosatás kell. Tremmelnek sajnos többet kell beáldoznia, hogy menekülni kezdjen a jónép, de nem akar ő sem hiszen felfele fog menni az árfolyam.
itt nem az a kérdés, hogy megy-e majd fel, hanem az, hogy 200-250-re vagy 1200-ra. Ezek a kérdések fognak eldőlni ebben a hónapban. Ha kishal jön, akkor csak kicsit keresünk. Ha nagy hal, akkor sokat. Ami most megy az inkább vicc kategória mintsem, hogy komolyan vegyük.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A