feltámadás után meg még 50 napot a mennybemenetelre... Az a baj hogy BCS mindig kihasználja a rendelkezésre álló időt, szóval ha keresztény metodika lesz, akkor lehet még böjtölni egy kicsit, pedig én már megszegném azt a sonkát, jó lenne tudni, hogy rendesen megpácolódott-é :)
Sziasztok! Én egészen a hétvégéig szinte biztosra vettem a Vajna vonalat, médiástul, tv2, radio1 minden ami csak belefér. Néha szoktam viccelődni, hogy BB pezsgővel köszöntöm a nagy "Ő"-t utalva a bankra, bankokra akik a tőzsdére készülődnek, de mondom egy fikarcnyi esélyt sem adtam volna rá. ... Erre tessék. Minden ajtó tárva, nyitva és igazából a világ bermely cége bejöhet rajta. Ennyit tudunk. Ennyi biztos. De már nincs sok hátra és eljön az az egy aki MINDENT VISZ. Vagyis akarom mondani MINDENT HOZ!!!! :)))) Mert hát nem mindegy.... ..... Na lényeg a lényeg drága sorstársak, kitartás, erő és egészség, és készüljünk a húsvétra, a feltámadásra! Mert hamarosan mi, Est tulajok egy hatalmas feltámadásnak lehetünk részesei... .... A baj csak az hogy nekünk nem három napot kellett várni hanem éveket.....
Logikus lenne a nagyközkéz miatt meg a nagytitkolodzas miatt, meg ami itt folyt a Dynamo körül leválasztották az AV inveszmentsről aztán bevittek pont 4,99%re ezt ahogy Vaculak is mondta Neres engedély nélkül nem lehetett volna
Mkb? Pár hónappal ezelőtt nekem is ez volt a gondoloatom, de.... El nem vetettem természetesen. Tavaly év vége fele nagy vihar volt körülötte h jön a bétre, rengeteg cikk... Most meg akkora kiss van körülötte?!?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A