én venni fogok belőle HA lentebb eresztik..., hogy hol arra alszok 1-et. a mese még itt meg van. a piac él. ui.: ez is csak egy részvény és nem szerelem:)
És miért nem adta Zoli simán a bejelentés után el az új tulajnak a pakkját? Miért kellett eladni belőle? Gondolom az új tulaj szeretne többségi részesedést, nagy közkéznél ez trv mennyiséget is kár volt kiszórni...
mitől rontotta el? Azzal, hogy pont 4,99-re csökkent? Az én kedvem nem lett rosszabb az tuti. Újabb csavar a sztoriban. Szerintem gőzerővel dolgoznak a végső tranzakción és ahhoz, hogy nagyot szóljon, az utolsó pillanatig titkolják. Titkolni meg úgy tudják, hogy az 5%-os pakkok eladásánál nem derül ki a vevő. Ennyi, nem több. Semmi konkrétumot nem lehet ebből leszűrni, csak h mozgolódás van.
Minek ez a nagy titkolózás 3 hétre??? Zolikának muszáj volt szétverni az árfolyamot, alig hogy a kezébe jutott a pakk?? Mondjuk mikor a fotóját megláttam tudhattam volna, h sunnyogó. Hátha jön még hír holnap, bár szvsz egyszerre adták volna ki őket. Bezzeg a kgy előterjesztés nem jött ki szombaton, de most ezzel el kellett szúrni a kisbüfik hétvégéjét.
vagy mégis ő, csak nem a dynamopesten keresztül, hanem máshogy. vagy nem. ki tudja már nemhogy biztosra, hanem akár csak nagy valószínűséggel megjósolni, ezek a után a fordulatok után? én még mindig nem tudom eldönteni, hogy melyik is ő: fixer vagy brain. kíváncsi vagyok, hogy közgyűlés előtt kapunk-e hírt befolyásszerzésről...
Én sem értem a folyamatos pánikot! Nekik az a dolguk,hogy beindítsák a szekeret! Nekünk az,hogy ha befektettünk,türelmesen megvárjuk még felér a hegytetőre! Aki nem bírja az minek vett? Szerintem izgalmas az est körüli rendeződés! Tremmel csak teszi a dolgát,én nem is bánom,hogy nem ő a mi emberünk! Jöhet a meglepi :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A